Το Κοινωφελές Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος»-Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης παρέδωσε 94 κουβέρτες στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Το Κοινωφελές Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος»-Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, μένοντας πιστό στις αξίες της αλληλεγγύης και της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, στις 14/10/21 παρέδωσε ιματισμό (94 κουβέρτες) προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, που βρίσκεται πάντα δίπλα στους συνανθρώπους μας, που χρειάζονται υποστήριξη σε περιπτώσεις Έκτακτης Ανάγκης.

Η δράση αυτή έχει ως σκοπό, εκτός της προσφοράς βοήθειας, να παροτρύνει το σύνολο των κοινωνικών φορέων καθώς και τους ιδιώτες στην ανιδιοτελή προσφορά. Το Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος», έχοντας συμβάλλει και στο παρελθόν με τέτοιου είδους δράσεις ανά την Ελλάδα, θα συνεχίσει να προωθεί την αλληλεγγύη και τον εθελοντισμό.

Οι εθελόντριες-εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, αποτελούν πρότυπο ανιδιοτελούς προσφοράς διαχρονικά και ένα σημείο αναφοράς για την κοινωνία μας.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.