Το μήνυμα του Δημάρχου Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη για τη νέα σχολική χρονιά

Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκινά τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου η επιστροφή των μαθητών στις σχολικές αίθουσες για την εκκίνηση της νέας σχολικής χρονιάς.

Φέτος, το χαρμόσυνο αυτό γεγονός εύλογα σηματοδοτείται από διαφορετικά και πρωτόγνωρα δεδομένα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και των μέτρων πρόληψης που χρειάζεται να τηρούνται ευλαβικά.

Ωστόσο, κάθε νέο ξεκίνημα σηματοδοτεί την αισιοδοξία, τη δημιουργία και τη θετική ενατένιση του μέλλοντος. Ιδίως, τα παιδιά μας αποτελούν τη μεγαλύτερη και πιο σπουδαία ελπίδα για το αύριο και την ίδια τη ζωή.

Ευχή όλων μας η σχολική χρονιά που ξεκινά να είναι ασφαλής, με υγεία για όλη την εκπαιδευτική κοινότητα και να επισφραγίζεται από δημιουργία και πρόοδο.

Οι υπάρχουσες δυσκολίες χρειάζεται να μην αποκαρδιώνουν αλλά αντιθέτως να δυναμώνουν τη θέληση και την πίστη στους στόχους και τα όνειρα και φυσικά να εφοδιάζουν τόσο τους μαθητές, αλλά και τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς με δύναμη και υπομονή, θετική διάθεση και αισιοδοξία.

Ο Δήμος Χίου και ο Δήμαρχος προσωπικά στέκονται συμπαραστάστες του εκπαιδευτικού έργου με κάθε διαθέσιμη δύναμη και μέσο.

Καλή Σχολική Χρονιά!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.