Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ έδωσε στην δημοσιότητα βίντεο από άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα(UFOS) και 25 Ιουνίου παραδίδει στο Κογκρέσο την επίσημη έκθεση (Βίντεο)

Τα περιστατικά των τελευταίων δύο δεκαετιών που έχουν αποχαρακτηριστεί ως απόρρητα θα παρουσιάσει στο Κογκρέσο η Διοίκηση Αεροπορίας του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ. Τα περιστατικά αυτά παρατηρήθηκαν από τους πιλότους του Ναυτικού κυρίως πάνω από τον Ατλαντικό Ωκεανό και είναι περισσότερα από 120 τα τελευταία 20 χρόνια. Στην έκθεση,από όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι τώρα, το Πεντάγωνο δεν διαψεύδει αλλά ούτε αποκλείει την ύπαρξη ” εξωγήινης δραστηριότητας” . Αναφέρεται στα αντικείμενα αυτά σαν ” μη αναγνωρίσιμα αεροπορικά φαινόμενα” . Δεν αποκλείεται τα αντικείμενα αυτά να είναι κάποια πειραματικά Πτητικά Μέσα κάποιας άλλης Δύναμης πχ Ρωσίας ή Κίνας. Πάντως κάποιοι πιλότοι μίλησαν για αντικείμενα που άλλαζαν την κατεύθυνσή τους πολύ γρήγορα και ανέπτυσσαν ταχύτητες που δεν εξηγούνται από την γνωστή τεχνολογία .

Παρακάτω τρία από τα βίντεο που δημοσιεύσε το Αμερικανικό Πεντάγωνο. Σε αυτά ακούγονται οι πιλότοι να λένε ότι “…είναι ένας ολόκληρος στόλος από αυτά ! ” και σε άλλο σημείο “… κοίτα το στριφογυρίζει ! ”

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.