Το Τσουνάμι από τον σεισμό του Νίκου Δένδια μέσα στο χρυσό παλάτι του Σουλτάνου πλημμύρισε τον κόσμο!

——————————————————————-
Έχω γράψει πολλές φορές ότι η αλήθεια είναι η καλύτερη διπλωματία γιατί ο άλλος μπερδεύεται και τα χάνει…όπως και αυτό που έλεγε ο πατέρας μου “στην ώρα του βλαστήμησε και ψυχικό μήν κάνεις ” δηλαδή η ντομπροσύνη χωρίς φόβο και πάθος να λες καθαρά και ξάστερα όλα τα πράγματα με το όνομα τους!
Δηλαδή αυτό που είδαμε προχθές από τον Νίκο Δένδια μέσα στο χρυσό παλάτι του Σουλτάνου από την τολμηρή και γενναία στάση του, χωρίς φόβο και πανικό που τα έψαλε από την καλή και την ανάποδη στον Τσαβούσογλου όταν τον προκάλεσε με τα ψέματα και τις προκλήσεις του!
Έγινε πραγματικός σεισμός μπροστά σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ σε ζωντανή μετάδοση που για πρώτη φορά και οι Τούρκοι πολίτες άκουσαν και είδαν για πρώτη φορά την αλήθεια εκ μέρους της Ελλάδας και απόρησαν από το θάρρος και την τόλμη μέσα στην φωλιά του λύκου και αυτό ήταν η μεγαλύτερη ελληνική επιτυχία του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη που έμαθαν όλοι ότι οι μοναδικές διαφορές μας είναι η ΑΟΖ και και αιγιαλίτιδα ζώνη!
Πανικοβλήθηκαν οι πάντες σε όλες τις χώρες της γης και πήραν φωτιά όλα τα διεθνή ΜΜΕ γιατί φοβήθηκαν μήπως και έχουμε επεισόδια και αναμπουμπούλα!
Βέβαια οι Τούρκοι άρχισαν να λένε διάφορες πολιτικές θέσεις και τοποθετήσεις ότι ο Δένδιας ήταν αναιδής και δεν σεβάστηκε την φιλοξενία…αλλά ο Σουλτάνος και ο Τσαβούσογλου κατάπιαν την γλώσσα τους και χώνευαν το χάπι και σε ήπιους τόνους δικαιολόγησαν τα αδικαιολόγητα, εκτός από τον Σουλεϊμάν Σοϊλού που χθες έριξε το δηλητήριο με τα μεγάλα ψέματα ότι οι Έλληνες ρίχνουν βενζίνη και καίνε τους μετανάστες!
Πιστεύω ότι αυτή η κατάσταση ίσως είναι η απαρχή της εκτόνωσης και η αποσυμφόρηση των τεταμένων σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών μας τώρα που έμαθε όλη η υφήλιος την πραγματικότητα και την αλήθεια!
Και καλά οι Τούρκοι από εγωισμό για την ταπείνωση που δέχθηκαν μέσα στο χρυσό παλάτι του Σουλτάνου να αντιδρούν, αλλά τα Ελληνικά κόμματα της αντιπολίτευσης αντί να χαρούν όπως η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού αυτοί όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί της Αριστεράς και ακροαριστερόστροφης κουλτούρας και νομενκλατούρας έβγαλαν τα εξαφτέρυγα και τα παπαγαλάκια και έσπειραν πάλι τον διχασμό στην Ελληνική κοινωνία με τα ψέματα και την αισχρότητα και ακόμη ορισμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν και την παραίτηση της Κυβέρνησης και χρησιμοποιώντας κάθε αθέμιτο μέσον όπως τον καιρό που ο Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος ανέλαβε την αρχηγία των Ενόπλων δυνάμεων και είπε ότι ” Όποιος τολμήσει και πατήσει σε Ελληνικό Έδαφος πρώτα θα τον κάψουμε και μετά θα δούμε ποιός είναι ” και αμέσως μίλησαν για Λεονταρισμούς και Τουρκοφάγους υποτιμώντας τις Ελληνικές Ένοπλες δυνάμεις χρησιμοποιώντας ακόμα και το επίθετο του το “Φλώρος” με διαφορετικούς χρωματισμούς!
Όταν πολλοί από τους φωστήρες όπως δημοσιογραφίας και διεθνολόγους είναι άσχετοι και δεν ξέρουν τα κακά της μοίρας τους να πάψουν να ασχολούνται με τις Ελληνικές Ένοπλες δυνάμεις!
Βέβαια κατά καιρούς κυκλοφορούν στο διαδίκτυο πολλές έξυπνες φωτογραφίες και σκίτσα που σχολιάζουν την πολιτική επικαιρότητα και έχουν έξυπνες ιδέες!
Όπως αυτή που δείχνει τον Σουλτάνο να λέει στον Τσαβούσογλου: “Θυμίσου ότι ο Μητσοτάκης μέχρι και το μουστάκι θα μας βάλει να ξυρίσουμε …έχει όλη την Ευρώπη και την Αμερική μαζί του”!
Βλέπουν ότι η διπλωματία και η σοβαρή εξωτερική πολιτική και η αμυντική συνεργασία με όλα τα κράτη της Μεσογείου και τα Αραβικά κράτη που φρόντισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κυβέρνηση του να επιτευχθεί άλλαξαν το στάτους στην περιοχή μας!
Αλλά και για τον Σοϊλού Σουλεϊμάν λένε να σταματήσει τα ψέματα γιατί και σ’ αυτόν θα του ξυρίσουμε το μουστάκι!
Υπάρχει και η ωραιότερη φωτογραφία με το σήμα των λύκων της Τουρκίας από τον Σουλτάνο και τον Μπακξελή αλλά και την Ελληνική χαιρετούρα σήμα κατατεθέν που απλόχερα δίνουμε όταν πρέπει οι περισσότεροι Έλληνες και Ελληνίδες!
Όσο για τα κόμματα της αντιπολίτευσης θα τα κρίνει ο Ελληνικός λαός όταν θα έρθει η ώρα της κρίσεως μετά από δυό χρόνια!
Γιατί η παροιμία λέει ότι στα ψέματα…. έρχεται η ώρα της Αλήθειας και βγαίνουν όλα στο φως και λάμπει η Αλήθεια!
Καλό ξημέρωμα Έλληνες και Ελληνίδες αλλάζει η μοίρα της Ελλάδας μας!
Χίος 19 Απριλίου 1967 είναι η μέρα που κτύπησα την πόρτα του Αγίου Πέτρου
πρίν 54 χρόνια στην Νέα Μονή που γκρεμοτσακίστηκα και με έδιωξε γιατί με έπιασε το χέρι της Παναγίας
και έτσι εκ της τέφρας μου ξαναγεννήθηκα!
Χαρμόσυνη μέρα ξεκίνησε και έρχεται και η απελευθέρωση από την πανδημία!
Χίος 19 Απριλίου 2021
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.