ΤΟ ΤΥΜΠΑΚΙ ΚΑΙ Η ΜΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ Του Παναγιώτη Αποστόλου

Όλοι πιστεύω παρακολουθήσαμε την “εξέγερση” Πακιστανών, παράνομων μεταναστών στο Τυμπάκι της Κρήτης στις 28-29 Αυγούστου 2020! Όλοι επίσης πιστεύω ενημερωνόμαστε, πως παράνομοι μετανάστες διαβιούντες στην Μόρια της Λέσβου έκαψαν τις δομές “φιλοξενίας” τους και επευφημούσαν στις κάμερες για το κατόρθωμά τους!

Γίνονται άραγε τυχαία όλα αυτά; Υπάρχει κάποιο βαθύτερο σχέδιο αποσταθεροποίησης της Πατρίδας μας; Υπάρχει τουρκικός δάκτυλος σε αυτήν την σχεδιαζόμενη ανωμαλία; Κι αν ναι πού αποσκοπεί;

Πριν σας απαντήσω καταθέτοντας την εκτίμησή μου, θα σας παρακαλέσω να διαβάσετε παρακάτω, τα όσα έγραφα (απόσπασμα) στις 21 Σεπτεμβρίου 2016 (δηλαδή πριν ακριβώς 4 χρόνια) στο άρθρο μου: «Η Λέσβος μάνα “καίγεται”», όταν κυβέρνηση ήταν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!

Τουρκικός στόχος είναι η Κρήτη και η Λέσβος…

«…Μεθοδευμένα, υλοποιώντας σατανικό σχέδιο εξισλαμισμού της Πατρίδος μας, περιμάζεψαν παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα μας, χωρίς καμιά ασφάλεια για τους Έλληνες πολίτες που βρίσκονται στο έλεος της εγκληματικότητάς τους και ταυτόχρονα από εμφάνιση ασθενειών που επί δεκαετίες είχαν εκλείψει από την ελληνική Επικράτεια. Τους περιμάζεψαν, τάχατες – τάχατες σε “κέντρα φιλοξενίας” στην παραμεθόριο της Ελλάδος μας και στα ακριτικά νησιά μας.

Με αποτέλεσμα – εν μέσω της οικονομικής κρίσεως που μαστίζει τη χώρα μας και που το πολιτικό προσωπικό της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησε – πολλά από αυτά τα νησιά μας είχαν μειωμένα τουριστικά έσοδα κατά το καλοκαίρι που έφυγε, της τάξεως του 70% με 75% σε σχέση με τις τουριστικές καλοκαιρινές περιόδους παρελθόντων ετών.

Νησιά όπως, η Κως, η Σάμος, η Χίος, η Λέσβος, καταστράφηκαν ολοσχερώς. Με αποτέλεσμα μακροπρόθεσμα, οι Έλληνες κάτοικοι να τα εγκαταλείψουν στους νέους “ιδιοκτήτες” των νησιών μας.

Ακολούθως, με τους αιμοσταγείς Γερμανούς – που μισούν φανατικά τους Έλληνες – δημιούργησαν μια δήθεν ευρωπαϊκή Συμφωνία με την Τουρκία, για να σταματήσει η αθρόα είσοδος όλων αυτών στα νησιά Αιγαίου μας.

Έτσι, κατάφεραν επί μήνες να τους έχουν όλους αυτούς εγκλωβίσει στην Ελλάδα. Και ο τραγικός Αναπληρωτής Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, μας λέει συνέχεια για να μην ξεχνιόμαστε ότι, αυτή η Συμφωνία αποτελεί ευρωπαϊκή υποχρέωση της χώρας μας, καθ΄ ότι στηρίζεται από το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων του “Δημοκρατικού Τόξου” και επ΄ ουδενί τίθεται υπό αμφισβήτηση.

Τον ελληνικό λαό τον ρώτησες κ. Μουζάλα; Αλλά γιατί να τον ρωτήσεις; Αποφασίζει ο κόκκινος φασισμός που κρύβεις μέσα σου από την εποχή που υπηρετούσες τυφλά τον Κομμουνισμό…

Ένα από τα νησιά μας που “στενάζει” επί μήνες από την προδοτική πολιτική της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στο “προσφυγικό – μεταναστευτικό”, είναι και η Λέσβος, το νησί για το οποίο ο σημερινός Έλληνας Πρωθυπουργός θεωρούσε ότι είναι ξεχωριστό νησί από την Μυτιλήνη. Στη Λέσβο λοιπόν, είχαν εγκατασταθεί περί τις 4 χιλιάδες λαθρομετανάστες, ενώ η χωρητικότητα του εκεί Hot Spot μπορούσε να απορροφήσει περί τις 2.5 χιλιάδες.

Το κλίμα στο νησί, όπως και στα άλλα νησιά, ήταν επί μέρες εκρηκτικό. Και επιδείνωσαν αυτήν την κατάσταση τα γεγονότα που συνέβησαν προχθές στον καταυλισμό της Μόριας, όταν ξέσπασε πυρκαγιά που κατά το μεγαλύτερο ποσοστό κατέστρεψε τον καταυλισμό. Τον οποίο πλήρωσε ο Έλληνας φορολογούμενος. Ο εργαζόμενος, ο συνταξιούχος που κάθε ημέρα οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σταρχιδιστές, του περικόπτουν τον μισθό και τη σύνταξη.

…Γι΄αυτό κανένας δεν μπορεί να προβλέψει αυτήν τη στιγμή που θα οδηγηθούν τα πράγματα. Από τη μια πλευρά οι κάτοικοι είναι έτοιμοι να εξεγερθούν και αυτό το γνωρίζει η κυβέρνηση, γι΄ αυτό εξετάζει το ενδεχόμενο να στείλει στη Λέσβο δυο διμοιρίες των ΜΑΤ. Και από την άλλη πλευρά, η κυβέρνηση βγάζει προς τα έξω, τρόμο και πανικό, μη μπορώντας να εκτιμήσει αν αυτό το εκρηκτικό κλίμα μεταφερθεί και στα υπόλοιπα νησιά μας που “στενάζουν” κάτω από την μπότα των “κατακτητών”.

Ωστόσο από πλευράς μου – όπως τόσες φορές έχω γράψει – όλα είναι πολύ καλά μελετημένα. Τίποτε δεν γίνεται τυχαία και τίποτε δεν αφήνουν οι κυβερνώντες στην τύχη τους.

Πριν λίγες ημέρες, πιο συγκεκριμένα στην Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής 4 Σεπτεμβρίου 2016, έγραφα στο άρθρο μου: “Ο φασισμός του ΣΥΡΙΖΑ υποθάλπει την τρομοκρατία”:

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού κανονισμού “Δουβλίνο 3” , σύμφωνα με το οποίο κάθε κράτος της ΕΕ έχει το δικαίωμα να στείλει σε άλλη χώρα της ΕΕ, όσους “πρόσφυγες” θεωρεί ως υπεράριθμους για τη χώρα του, η Γερμανία αποφάσισε να μας στείλει στην Κρήτη πεσκέσι 3 χιλιάδες “μετανάστες”.

Για τον λόγο αυτό έχει ξεσπάσει αναταραχή και έχει ξεχειλίσει η οργή των Κρητικών, οι οποίοι αντιδρούν σ΄ αυτήν την απόφαση της Γερμανίας για τον προσεχή Δεκέμβριο, αλλά και κατά της ελληνικής κυβερνήσεως, η οποία αποδέχεται πλήρως τον εξισλαμισμό της Πατρίδος μας.

Εκεί θεωρώ, θα έπρεπε να υπάρξει πρωταρχική στόχευση των Κρητικών και όχι στο γεγονός που οι ίδιοι επικαλούνται, ότι το Νησί θα μετατραπεί σε νέα Λέσβο…

Σύμφωνα με ακριβέστατη πληροφορία μας, μέσα στις 3000 “μετανάστες” που θέλει να στείλει ο Μουζάλας του Σόρος στην Κρήτη είναι κάποιοι τζιχαντιστές αντάρτες, έχοντας ως σκοπό να αναλάβουν δράση ενεργειών κατά των εκεί βάσεων της Σούδας αλλά και να υποκινήσουν το αυτονομιστικό κίνημα που εξυφαίνεται από ξένα κέντρα αποφάσεων και μυστικές υπηρεσίες…»!

Μουσουλμανική εξέγερση προ των πυλών…

Από το 2016 λοιπόν είχα καταγγείλει το σχέδιο της Τουρκίας με τους χιλιάδες παράνομους μετανάστες που μας στέλνει στην Πατρίδα (ένα από τα πολλά άρθρα μου είναι το παραπάνω)! Στους οποίους υπάρχουν εκπαιδευμένοι αντάρτες – τζιχαντιστές, αλλά ενδεχομένως και Τούρκοι καταδρομείς που περιμένουν το σινιάλο του ψυχασθενή Τούρκου Σουλτάνου για να δράσουν ένοπλα!

Έτσι παρά τις συνεχείς καταγγελίες μου (και πολλών άλλων αναλυτών), καμιά ελληνική κυβέρνηση δεν έχει μέχρι σήμερα αντιληφθεί, ότι δημιουργούσαν και εξακολουθούν να δημιουργούν τουρκικούς θύλακες στα σπλάχνα της Πατρίδος μας, για να μην κακοκαρδίσουμε την τουρκόφιλη Γερμανία.

Όμως σήμερα, που η επιθετικότητα της Τουρκίας βρίσκεται στο ζενίθ της με τις καθημερινές προκλήσεις της, που θεωρεί θάλασσά της το Αιγαίο μας, που αμφισβητεί την ελληνικότητα των Δωδεκάνησων μας, που  καθυβρίζει τον Πρωθυπουργό μας, τις Ένοπλες Δυνάμεις μας, μήπως πρέπει να σοβαρευτεί ιδιαίτερα η σημερινή ελληνική κυβέρνηση;

Μήπως πρέπει να αντιληφθεί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ότι η Τουρκία διαπιστώνοντας ότι δεν μπορεί να τα βάλει κατά μέτωπο με τις Ένοπλες Δυνάμεις μας, θα βρει άλλους τρόπους για να μας χτυπήσει, αυξάνοντας τις πιθανότητες επιτυχούς αποτελέσματος για την Τουρκία;

Έτσι είναι πλέον ξεκάθαρο, ότι η Τουρκία διστάζει την επιθετική ενέργεια στο Αιγαίο ή αλλού στην Ελληνική Επικράτεια!

Γι΄ αυτό εκ του αποτελέσματος σε Τυμπάκι και Μόρια, αντιλαμβανόμαστε ότι η Τουρκία θέτει σε εφαρμογή ένα plan B!

Της στρατιωτικής επιθέσεως θα πρέπει να προηγηθεί μια γενικευμένη εξέγερση μουσουλμάνων στο εσωτερικό της Ελλάδος, όπου θα δημιουργηθούν μεγάλες πολεμικές εστίες  και που θα τρέξει ο Τούρκος Σουλτάνος να εκμεταλλευτεί με σκοπό την προστασία τους!

Δηλαδή, ο Ρ. Τ. Ερντογάν θα μας θυμίσει, ότι “ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται”, προστατεύοντας, όλους αυτούς που μας στέλνει επί 5 χρόνια, σαν “στοργική λυκομάνα – ύαινα”!

 

Ξεκίνησε το τουρκικό plan B…

Πάντως πρέπει η ελληνική κυβέρνηση να έχει κατά νου, πως την τουρκική επιθετικότητα συνεχίζει να την υποδαυλίζει η φιλότουρκη Γερμανία, η οποία αποσκοπεί σε πολλαπλά κέρδη από την περιοχή του Αιγαίου Πελάγου μας!

Ας έχει στο μυαλό της η ελληνική κυβέρνηση, το “εγώ το λέω του σκύλου μου κι ο σκύλος το λέει στην ουρά του”!

Όπου, εγώ, είναι η Γερμανία, σκύλος είναι, η Τουρκία και ουρά του σκύλου, είναι η Αλβανία!

Οι Αλβανοτσάμηδες, οι Αλβανοκοσοβάροι, που βρίσκονται στην Ελλάδα και περιμένουν κι αυτοί το σύνθημα του Τούρκου Σουλτάνου, για να βγάλουν από μέσα τους το απύθμενο μίσος που έχουν για την Ελλάδα και τον Έλληνα!

Λαός, που έχει σύμπλεγμα κατωτερότητας έναντι των Ελλήνων και τα ποταπά αισθήματά του θα ξεχειλίσουν σε μια ένοπλη σύγκρουση Τουρκίας – Ελλάδας!

Ας έχει στο μυαλό της η ελληνική κυβέρνηση, πως οι χθεσινές φωτιές που ξέσπασαν ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα, είναι ενδεχομένως “ασύμμετρες απειλές” κατά της Πατρίδας μας!

Το τουρκικό plan B ήδη ξεκίνησε!

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδος μας επιτελούν το πατριωτικό τους χρέος, ήδη στο απόλυτο!

Θα πράξει το ίδιο και η ελληνική κυβέρνηση και να πάψει να τρέφεται με ευρωπαϊκές αυταπάτες;

 

Σημείωση:

Η πρώτη φωτογραφία είναι από το κάψιμο του Hot spot της Μόριας το 2016.

Η δεύτερη είναι από το Τυμπάκι, όπου παράνομοι μετανάστες τελούν την ιεροτελεστία της Ασούρα!

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.