Τρίτη δενδροφύτευση της Treebank από το Κοινωφελές Ίδρυμα Μαρία Τσάκο

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Μαρία Τσάκος – Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, συμβάλλοντας ενεργά στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και στη διατήρηση της οικολογικής ισορροπίας στο νησί της Χίου, προχωρά στην τρίτη δεντροφύτευση της TREEBANK, της πρωτοπόρου πράσινης «τράπεζας» που συγκεντρώνει δέντρα για αναδάσωση.

Μετά τις επιτυχημένες δεντροφυτεύσεις που πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο και Ιανουάριο, έχοντας συγκεντρώσει ήδη πάνω από 1.330 δέντρα και φυτεύσει 880, ο Ίδρυμα καλεί όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στη δεντροφύτευση της TREEBANK στη περιοχή του Κορακάρη στη Χίο την Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024, 11 π.μ. Η περιοχή που θα δενδροφυτευτεί στη μνήμη της Συνιδρύτριας του Ιδρύματος Ιατρού Δρ. Ειρήνης Σαρόγλου- Τσάκου βρίσκεται στο πρώην πεδίο βολής του Στρατού στον Κορακάρη και ως σημείο συνάντησης ορίζεται η περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα στο Μονοδένδρι (αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Ατταλιώτης).
Το Ίδρυμα προσκαλεί όσους επιθυμούν να γίνουν μέρος αυτής της σημαντικής περιβαλλοντικής πρωτοβουλίας για τη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος, να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 22710-81970. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σημείο συνάντησης, μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 6942448450 (κος. Μαργαρίτης Καρατζάς).

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.