ΤΡΙΤΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 – 24ωρη πανελλαδική απεργία των εργαζομένων στο «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΟΗΘΕΙΑ στο ΣΠΙΤΙ».

Ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ Ν.ΧΙΟΥ . συμπαραστέκεται, στηρίζει και καλύπτει συνδικαλιστικά τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις που προτείνει το Πανελλήνιο Συντονιστικό Όργανο Συλλόγων και Σωματείων «Βοήθεια στο Σπίτι» με την προκήρυξη 24ωρης Πανελλαδικής Απεργίας την ΤΡΙΤΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018.

 Ταυτόχρονα, καλεί όλους τους εργαζόμενους στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» που εργάζονται στον  Δήμο και το Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου (ΔΗΚΕΧ), να συμμετέχουν μαζικά και δυναμικά στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία

 Οι Εργαζόμενοι στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» μαζί με όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αγωνίζονται και διεκδικούν:

  • Την υλοποίηση της δέσμευσης της σημερινής κυβέρνησης για οριστική λήξη της «ομηρίας» όλων των εργαζομένων του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», καθώς εργάζονται ανελλιπώς επί δέκα πέντε (15) συνεχόμενα χρόνια, έχουν προσληφθεί μέσω Α.Σ.Ε.Π. και καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες των ευπαθών Κοινωνικών ομάδων.
  • Την απόσυρση του σχεδιασμού της επαναπροκήρυξης που οδηγεί σε απολύσεις. Η κυβέρνηση ετοιμάζει Προκήρυξη συγκεκριμένων θέσεων εργασίας, στα πρότυπα της 3Κ που εκδόθηκε για τις Ανταποδοτικές Υπηρεσίες των Ο.Τ.Α. όπου ο μεγαλύτερος αριθμός των υπηρετούντων εργαζομένων έμειναν τελικά εκτός των επιτυχόντων. Ως ΕΔΩ!!! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
  • Αναγνώριση και καταβολή του ανθυγιεινού επιδόματος στους Οικογενειακούς Βοηθούς.
  • Την πλήρωση όλων των κενών θέσεων εργασίας που δημιουργήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια που έχει οδηγήσει στην συρρίκνωση και αποδόμηση του Βοήθεια Στο Σπίτι.
  • Την αντικατάσταση όλου του στόλου των αυτοκινήτων καθώς αυτά είναι πλέον πεπαλαιωμένα με πάρα πολλά προβλήματα που τα καταστούν επικίνδυνα προς χρήση.

Καμία άλλη ανοχή!

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ «ΒΟΗΘΕΙΑ στο ΣΠΙΤΙ»

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.