ΦΙΛΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΙΟΥ: Εκδήλωση για το θαλάσσιο και υποθαλάσσιο περιβάλλον της Χίου

 

Ο ΦΙΛΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΙΟΥ ανακοινώνει τη δημιουργία του ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ τμήματός του και διοργανώνει την πρώτη εκδήλωσή του την Τετάρτη 18/8/2021 και ώρα 20.00 στον αύλειο χώρο του ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΚΟΣ.

Ομιλητές θα είναι:

  • O κ.  Gerard St. Paul φυσιοδίφης και δύτης κάτοχος αδείας της Γαλλικής Ομοσπονδίας Υποβρυχίων Μελετών και Αθλημάτων με θέμα “Ανακαλύπτοντας τα υποβρύχια θαύματα της νήσου Χίου”. Η ομιλία του θα συνοδευθεί από παρουσίαση ιδιαίτερα ενδιαφερόντων φωτογραφιών του ιδίου με εικόνες της υποθαλάσσιας περιοχής της Χίου οι οποίες θα εκτίθενται στον χώρο της εκδήλωσης.
  • Η κ. Μελίνα Γεωργιοπούλου R&D Chemist, Msc. Marine Chemist  με θέμα “Το θαλάσσιο περιβάλλον και η σημασία του”
  • Ο κ. Θοδωρής Χονδρόγιαννος, απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών, ερευνητής, δημοσιογράφος και παραγωγός ο οποίος θα παρουσιάσει συνοπτικά το βραβευμένο μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ του “Σιγή Ιχθύος” με θέμα την υπεραλίευση στη Μεσόγειο την εποχή της κλιματικής αλλαγής. Το ντοκιμαντέρ αυτό, ο Όμιλός μας, θα προβάλλει ολόκληρο σε επόμενη εκδήλωση.

Σημειωτέον ότι θα τηρηθούν τα απαιτούμενα μέτρα για την Δημόσια Υγεία.

για το Δ.Σ. του Φ.Ο.Χ.

      η Πρόεδρος

Μαρία Βασιλακάκη – Ντούλου

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.