Χάλκινο μετάλλιο για τον ΝΟΧ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών!

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 19/07/2020 η τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης των νέων αδρών.
Η ομάδα μας κατέκτησε την 3η θέση φέρνοντας το χάλκινο μετάλλιο.
Στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στα κολυμβητήρια του Πειραιά και στο Γουδί η ομάδα μας είχε τα εξής αποτελέσματα: Ν.Ο.Χίου – Ν.Ο.Βουλαγμένης 6 –10, ΠΑΟΚ – Ν.Ο.Χίου 9 – 11 , Ν.Ο.Χίου – Απόλλων Σμύρνης 14 – 9, Παναθηναικός – Ν.Ο.Χίου 7-11. ‘Έτσι η ομάδας τερμάτισε 2η παίρνοντας το εισιτήριο για τους ημιτελικούς.
Στον μικρό τελικό που διεξήχθη στο κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου η ομάδα μας επιβλήθηκε του Α.Ο.Παλαιού Φαλήρου με σκορ 10-8. Στον ημιτελικό έχασε από την ομάδα του Ολυμπιακού με σκορ 9-8.
Τελική Κατάταξη:

1. Ολυμπιακός

2. Ν.Ο. Βουλιαγμένης

3. Ν.Ο. Χίου

4. Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου

5. ΠΑΟΚ

6. Α.Ν.Ο. Γλυφάδας

7. Παναθηναϊκός

8. ΟΥΚ Βόλου

Η σύνθεση της ομάδας μας: Καρακούρος Ιωάννης, Γιαννάρας Ιωάννης, Μαρουλάς Μάρκος, , Μόκκας Κωνσταντίνος, Φραγκιαδούλης Αργύρης, Σφηκάκης Αντώνης, Αμπαζής Ματθαίος , Γδύσης Αθανάσιος, Αλάτσης Παναγιώτης, Γκίλλας Νικόλαος, Παπαγεωργάκης Δημήτριος, Γκιάλης Μιχαήλ, Καρακούρος Μιχαήλ, Σπανογιάννης Κωνσταντίνος , Παπαδάτος Αλέξανδρος, Παπαδάτος Μιχαήλ, Μπαρτζιώκας Δημήτριος.
Προπονητής: Ντόσκας Γεώργιος
Βοηθός Προπονητή: Κανδιόγλου Γεώργιος
Την ομάδα συνόδευε ο Πρόεδρος Σκαπινάκης Δημήτριος
Ο Ναυτικός Όμιλος Χίου είναι υπερήφανος γι’ αυτήν την μεγάλη επιτυχία συνεχίζοντας να κατακτά μετάλλια και διακρίσεις στα πρωταθλήματα των ακαδημιών κάθε χρόνο.Εκ μέρος του Ναυτικού Ομίλου Χίου ευχαριστούμε θερμά τόσο τους αθλητές μας όσο και το προπονητικό team για την επιτυχία τους καθώς και τους γονείς που στήριξαν όλη την χρονιά αυτήν την προσπάθεια. Ευχαριστούμε επίσης την εταιρεία Hellenic Seaways για την έκπτωση στα εισιτήρια για τη μεταφορά των αθλητών μας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.