Χίος: Δεν θα κλείσουν μπαρ και εστιατόρια 16-22 Σεπτεμβρίου

Σε οικειοθελές… lockdown της εστίασης προχωρούν πανελλαδικά οι καταστηματάρχες του κλάδου από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις επιπτώσεις που έχουν υποστεί από την πανδημία του κορωνοϊού.
Με ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Σωματείου Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης (ΠΑ.Σ.Κ.Κ.Ε.ΔΙ.), ανακοίνωσε το lockdown τις συγκεκριμένες ημερομηνίες αντιδρώντας όπως τονίζει “στη στρατηγική στοχοποίηση και αφαίμαξη των δυνάμεων του κλάδου της εστίασης». Μεταξύ άλλων θέτει αναλυτικά τα αιτήματά της, προειδοποιεί για γενικό, επαναλαμβανόμενο lockdown εφόσον χρειαστεί και απευθύνει πανελλήνιο κάλεσμα συμμετοχής σε όλους τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην εστίαση. Τοπικά σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Κωνσταντίνο Βεζέρη λήφθηκε η απόφαση να μη συμμετέχουν στο εβδομαδιαίο κλείσιμο των καταστήματων εστίασης από 16-22 Σεπτεμβρίου αλλα΄αντιθέτως θα περιμένουν να ακούσουν τα μέτρα που θα εξαγγείλει ο Πρωθυπουργός στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια θα ληφθούν οι αποφάσεις.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.