Χίος: Μηχανοκίνητη πορεία από τους εκπαιδευτές οδήγησης

 

Στους δρόμους οι δάσκαλοι οδήγησης – Ζητούν εξετάσεις ΤΩΡΑ – Πορεία στους κεντρικούς δρόμους του νησιού

Το πρωί της Παρασκευής 26 Ιουλίου 2019 πραγματοποίησαν μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας οι εκπαιδευτές οδήγησης με τα οχήματα των σχολών τους.

Η κινητοποίηση,  προγραμματίστηκε με φόντο το γεγονός ότι ακόμα παραμένει άλυτο το ζήτημα διενέργειας εξετάσεων οδήγησης, κάτι που έχει ως συνέπεια την άνευ προηγουμένου ταλαιπωρία των υποψήφιων οδηγών και την οικονομική εξαθλίωση των ιδιοκτητών των σχολών οδήγησης.

Βεβαίως, όπως έχουμε γράψει, για την μη διεξαγωγή εξετάσεων οι εκπαιδευτές χαρακτηρίζουν ως αποκλειστικό υπεύθυνο της όλης τραγελαφικής κατάστασης τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη και όλους τους υπηρεσιακά αρμόδιους στο νησί μας.
«Ντροπή! Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών ΧΙΟΥ – Μοναδική πανελλαδική πρωτιά συνδικαλισμού και στραγγαλισμό των πολιτών και των εκπαιδευτών», γράφουν στα φειγ βολάν, όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω εικόνες, τα οποία και κόλλησαν σε όλα τα οχήματα τους οι εκπαιδευτές.

Θυμίζουμε ότι, προ λίγων ημερών, ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Ξενάκης αποφάσισε με την διαδικασία του «εντέλλεσθε» προς τους εξεταστές να κινήσει εκ νέου την διαδικασία. Στην επιστολή του, τους καλεί να προγραμματίσουν την διενέργεια εξετάσεων το αργότερο έως την 1η Αυγούστου 2019 και εντός τριών ημερών να του απαντήσουν υπηρεσιακώς στην επιστολή του.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.