ΧΙΟΣ: ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ

 

 

 

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Δευτέρα (06.02.2023) τα σχολεία σε Βολισσό και Καρδάμυλα, λόγω της ισχυρής κακοκαιρίας που πλήττει τις τελευταίες ώρες τις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Ειδικότερα, με απόφαση του Δημάρχου Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη, κατόπιν έκτακτης σύσκεψης με τους αρμόδιους Προϊσταμένους εκπαίδευσης, κλειστά θα είναι αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου όλα τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Βολισσό και τα Καρδάμυλα.

Τα μαθήματα για γίνουν με τηλεκπαίδευση μέσω webex.

 

Η ανάρτηση του Δημάρχου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη:

Ενημερώνουμε τους δημότες μας έπειτα από επικοινωνία με τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου και μετά από την εισήγηση τους ,οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις περιοχές Καρδαμύλων και Βολισσού να παραμείνουν κλειστές λόγω κακοκαιρίας αύριο 6-Φεβρουαρίου.Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν με τηλεκπαίδευση.Όλες οι υπόλοιπες σχολικές μονάδες του Δήμου μας θα λειτουργήσουν κανονικά μέχρι νεωτέρας.Συμπληρωματικά θέλω να σας ενημερώσω ότι ζήτησα την γνώμη των κεφαλών της εκπαίδευσης του Νόμου μας για να αποφευχθούν τυχόν παρεξηγήσεις γιατί έκλεισαν τα σχολεία η γιατί δεν έκλεισαν.Ακολούθησα την εισήγηση τους.Παρακολουθούμε τα καιρικά φαινόμενα συνεχώς.Σίγουρα κάποιοι γονείς θα ήθελαν να είναι κλειστά τα σχολεία για διάφορους λόγους όμως κάποιοι άλλοι γονείς θέλουν να είναι ανοικτά γιατί έχουν και εκείνοι τους δικούς τους λόγους.Ο Δήμαρχος λοιπόν για μία ακόμη φορά χωρίς αυτοσχεδιασμούς ,συνετά και υπεύθυνα ,ακολούθησε την άποψη των αρμοδίων και έμπειρων προϊσταμένων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.Σίγουρα πέραν των ανωτέρω κάθε γονέας μπορεί κατά την κρίση του να ενεργήσει.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.