Χιόνια και στη Χίο! Ανακοίνωση Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με την κυκλοφορία των φορτηγών οχημάτων

Ανακοινώνεται ότι, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων, στο οδικό δίκτυο των περιοχών αρμοδιότητας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται ανά Διεύθυνση Αστυνομίας ως ακολούθως:

Διεύθυνση Αστυνομίας Χίου:

  • Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην Επ. Οδό Χίου – Βολισσού, από το 6ο έως το 20ο χλμ.
  • Κίνηση με αντιολισθητικές αλυσίδες στο επαρχιακό οδικό δίκτυο που συνδέει τα χωριά της Βορειοδυτικής Χίου με την Επ. Οδό Χίου – Βολισσού, στο ύψος του 28ου χλμ. αυτής.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την ασφάλεια τους και για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους, να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών.

Από τις Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Ενημέρωση σχετικά με καιρικά φαινόμενα, διακοπές κυκλοφορίας και συμβουλές οδικής ασφάλειας υπάρχουν στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας www.hellenicpolice.gr.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.