Χιόνια στα ορεινά χωριά της Βόρειας Χίου – Προσοχή στις μετακινήσεις

 

 

Στην Ελπίδα χιόνια δεν είδαμε αλλά τώρα έπεσαν στη βόρεια Χίο.

Προβλήματα υπάρχουν σήμερα από τον παγετό σε περιοχές της Βόρειας Χίου, μετά το 18ο χιλιόμετρο Χίου- Βολισσού. Από το τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Χίου έχουν ήδη βγει μηχανήματα γκρέητερ και αλατιέρες έτσι ώστε να γίνεται η κίνηση των οχημάτων με ασφάλεια.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την ασφάλεια τους και για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, λόγω του παγετού που ίσως υπάρχει σε σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους, να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες. Εάν δεν συντρέχει κάποιος σοβαρός λόγος καλύτερα να μην γίνει καμία μετακίνηση προς τα χωριά της Βόρειας Χίου. Το χιόνι είναι καλό αλλά δε παύει να κρύβει και κινδύνους.

Ενημέρωση σχετικά με καιρικά φαινόμενα, διακοπές κυκλοφορίας και συμβουλές οδικής ασφάλειας υπάρχουν στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας www.hellenicpolice.gr.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.