Χρόνια πολλά Ελληνίδες και Έλληνες απανταχού γης!

Εν όψει την Εθνική μας Παλιγγενεσία και την μεγάλη εορτή της Χριστιανοσύνης με τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου Μαρίας Παναγίας μας, σας παρουσιάζω την εικόνα της Παναγίας της Τήνου χωρίς τα τάματα χρυσά και αργυρά και της Νέας Μονής της Χίου…. τον ναό της Ευαγγελίστριας της Χίου και τον Γέρο του Μοριά Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και τα λόγια που έλεγε τότε το 1821 για τον αγώνα προς την ελευθερία και εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου σε όλες και όλους τους εορτάζοντες Ευαγγελία.. Ευάγγελο, Βαγγελιώ και Βαγγέλη και όλα τα σύνθετα και υποκοριστικά ονόματα που εορτάζουν στις 25 Μαρτίου και σε όλους καί όλες πού έχουν τα Γενέθλια τους..
Εύχομαι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΆ να χαίρεστε την οικογένεια σας και να είστε όλοι σας Καλά Γεροί Υγιείς και Δυνατοί Χαρούμενοι και Ευτυχισμένοι και με το χαμόγελο στα χείλη και Αισιοδοξία! Χρόνια πολλά Ελληνίδες και Έλληνες απανταχού γης!
ΖΗΤΏ ΤΟ ΕΘΝΟΣ… ΖΗΤΏ Η ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΜΑΣ!
ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ!
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.