ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ!!!!

Μετά τον δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο και μετά την λήξη του εμφύλιου σπαραγμού της Ελλάδας σαν σήμερα στις 18 Φεβρουαρίου 1952 η Ελλάδα προσχώρησε στούς κόλπους της συμμαχίας του Οργανισμού Βορειοατλαντικού Συμφώνου με τα τέσσερα γράμματα το ” ΝΑΤΟ ” που δημιουργήθηκε ως η στρατιωτική αμυντική συμμαχία της Δύσης σε διαφόρους τομείς στρατιωτικό ,πολιτικό,οικονομικό, κοινωνικό, μορφωτικό για την προώθηση γεωπολιτικών συμφερόντων και την αποτροπή της Ένοπλης επίθεσης κάποιας χώρας- μέλους από άλλες.
Η Συμμαχία υπογράφει τον Απρίλιο 1949 στις ΗΠΑ στην αρχή από δώδεκα χώρες της Ευρώπης και της Αμερικής ήτοι: Βελγίο ,Μεγάλη Βρετανία, Γαλλία, Δανία, ΗΠΑ, Ισλανδία, Ιταλία, Καναδάς, Λουξεμβούργο, Νορβηγία, Ολλανδία, Πορτογαλία και όπως γράφω στην αρχή ακολούθησε σαν σήμερα 18 Φεβρουαρίου 1952 η Ελλάδα και η Τουρκία και το 1955 η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας και μάλιστα η Γερμανία προκάλεσε ως αντίδραση την δημιουργία του Συμφώνου της Βαρσοβίας από τα κράτη της Ανατολικής Ευρώπης.
Από την αρχή ορίστηκε έδρα του ΝΑΤΟ το Βέλγιο οι Βρυξέλλες.
Ακολούθησαν πολλά παρατράγουδα με τους συμμάχους πού δεν είχαν ούτε έχουν ποτέ τους συνέπεια όπως η Τουρκία πού μέχρι σήμερα κατέχει την Βόρεια Κύπρο και συνεχίζει να απειλεί σχεδόν όλα τα όμορα κράτη και περισσότερο την Ελλάδα για εσωτερική Κατανάλωση για να ξεφύγει από την αγανάκτηση του Τουρκικού λαού.
Έχουν ακολουθήσει σχεδόν τα περισσότερα κράτη της Ευρώπης να έχουν γίνει μέλη της συμμαχίας του ΝΑΤΟ αλλά δυστυχώς βλέπουμε ότι και σήμερα παρά την τεταμένη ατμόσφαιρα στην Ρωσία και Ουκρανία εν τούτοις η Τουρκία με τον Σουλτάνο και τα φερέφωνα παπαγαλάκια τους υπουργούς του, συνεχίζουν την τρέλα του παραλόγου μέχρι να τους φάει η μαρμάγκα και η κρεμάλα από τον λαό τους!
Και για την ιστορία στις 18 Φεβρουαρίου 1952 η Βουλή των Ελλήνων επικυρώνει την συμφωνία ένταξης επί Κυβερνήσεως Νικολάου Πλαστήρα με μόνες αρνητικές ψήφους τις οκτώ της ΕΔΑ και τη μία του ανεξάρτητου βουλευτή της Αριστεράς Μιχάλη Κύρκου! Και βλέπουμε και σήμερα δυστυχώς η αριστερά και το ΚΚΕ να κρατούν και να ψέλνουν το ίδιο τροπάριο ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο!
Αλλά όποιος έχει μάτια βλέπει ποιοι αποτελούν τα συνδικάτα και τις συνδικαλιστικές οργανώσεις με πορείες και διαδηλώσεις στούς δρόμους και τις πλατείες για να δημιουργούν αναμπουμπούλα και αναταραχή στην κοινωνία!
Δεν ξέρω εάν η Ελλάδα βρισκόταν εκτός Ευρώπης γενικότερα ΠΩΣ θα είμαστε σήμερα γιατί δυστυχώς στο ΝΑΤΟ υπήρξαν πολλές ανωμαλίες και παρατράγουδα γνωστά διεθνώς!
Χρόνια Πολλά στην Ελλάδα μας στο ΝΑΤΟ και θα σβήσει τα εβδομήντα κεράκια της τούρτας!
Καλό βράδυ με Υγεία και Χαρά αγαπητοί φίλοι μου Ελληνίδες και Έλληνες απανταχού γης!
Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει!
Χίος 18 Φεβρουαρίου 2022
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.