Ψήφισμα της Ε.Ι.Ε.Τ. – Έφυγε από τη ζωή ο εκδότης Στέφανος Βαγουρδής

Σε ηλικία 82 ετών άφησε την τελευταία του πνοή χθες το βράδυ ο Στέφανος Βαγουρδής, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας.

Ο Στέφανος Βαγουρδής, μια εμβληματική προσωπικότητα της Έδεσσας, ήταν εκδότης των εφημερίδων “Εδεσσαϊκή”, “Πρωινή” και “Γιαννιτσά”. Ήταν επικεφαλής του εκδοτικού συγκροτήματος “Βαγουρδή”, που κυριαρχεί στο χώρο των τοπικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, εκδόσεων και εκτυπώσεων στην περιοχή της Πέλλας.
Το όνομα και η δράση που ανέπτυξε ο Στέφανος Βαγουρδής διαχρονικά ήταν ταυτισμένα με τον τύπο και τις εφημερίδες. Με σεμνότητα, αλλά με πάθος και αγωνία για τις εξελίξεις έδινε επί σειρά ετών την δική του “μάχη” για την ανάπτυξη της Πέλλας.

 

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Δ.Σ. της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου συνήλθε έκτακτα, μετά την ανακοίνωση του θανάτου του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΒΑΓΟΥΡΔΗ, επί χρόνια εκδότη της εφημερίδας «ΕΔΕΣΣΑΪΚΗ», και επί σειρά ετών μέλους της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου, και αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

1.Να υποβάλλει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

2.Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα αδαπάνως στις εφημερίδες των μελών της ΕΙΕΤ σε όλη την επικράτεια.

 

Για το Δ.Σ. της Ε.Ι.Ε.Τ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Ο ΓEN.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ                   ΝΙΚΟΣ ΣΟΥΡΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.