Ψήφισμα του Ιατρικού Συλλόγου Χίου για τον θάνατο του ΜΙΧΑΗΛ ΜΙΣΑΗΛΙΔΗ

             

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤOY ΑΓΑΠΗΜΕΝOY ΜΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ

ΜΙΣΑΗΛΙΔΗ ΜΙΧΑΗΛ

 

Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Χίου, συνήλθε εκτάκτως σήμερα 02.12.2022 και ώρα 17:30 μετά από πρόσκληση του Προέδρου κ.  ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΙΩΑΝΝΗ. Κατά τη συνεδρίαση ο Πρόεδρος με βαθιά συγκίνηση ανήγγειλε στα μέλη την αδόκητη απώλεια του ΜΙΧΑΗΛ ΜΙΣΑΗΛΙΔΗ. Ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στο θλιβερό γεγονός τονίζοντας μεταξύ άλλων, τα παρακάτω:

O αξιομνημόνευτος συνάδελφός μας ΜΙΧΑΗΛ ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ,  πορεύτηκε με υψηλές αρχές στο λειτούργημά μας, διακρίθηκε για το ήθος και την άψογη συμπεριφορά του, και κέρδισε με την αξία του και το καθημερινό του αγώνα την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας.

Έντιμος και αξιοπρεπής, με έμφυτο αίσθημα ευθύνης, άφησε με τις πράξεις του βαθύ το αποτύπωμα της ποιότητας και της κοινωνικής  του προσφοράς.

Διατηρώντας την διαχείρηση της ιδιωτικής κλινικής  “Αγ. Ανάργυροι” μέχρι το 2014  και της ιδιωτικής κλινικής  η “ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ” από το 2014 μέχρι σήμερα, έδωσε στέγη και αμέριστη στήριξη σε πολλούς  συναδέλφους μας ώστε να παρέχουν ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε χιλιάδες ασθενών συμπολιτών μας.

Συνεπής και ακάματος στη συνεισφορά του στο επαγγελματικό και στο κοινωνικό πεδίο ανέλαβε και έφερε επιτυχώς εις πέρας ένα πλήθος καθηκόντων:

Διετέλεσε Πρόεδρος του Ιατρικού  Συλλόγου Χίου από το 1984 έως το 1987 και συμμετείχε στα διοικητικά συμβούλια του Γηροκομείου Χίου Ζ. ΜΙΧΑΛΙΝΟΣ, του Γ.Ν.Νοσοκομείου Χίου, του Περιφερειακού Τμήματος Χίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και μέλος της Λονδινείου Επιτροπής Χίου.

Ανέθρεψε μαζί με την αγαπημένη του σύζυγο, δύο άξια παιδιά, την Άνθια και το Νίκο και τους απέδωσε στην κοινωνία άξιους συνεχιστές της πορείας και του έργου του.

Μπορεί ο αξιοσέβαστος συνάδελφός  μας ΜΙΧΑΗΛ ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ να έφυγε από κοντά μας, όμως η ανάμνησή του και η παρακαταθήκη του θα μας συντροφεύουν για πάντα.

Μετά την ανωτέρω εισήγηση του Προέδρου, το Δ.Σ. ομόφωνα αποφάσισε τα παρακάτω:

  1. Σύσσωμο να παρακολουθήσει την εκφορά του εκλιπόντος
  2. Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια και τη συμπαράσταση μας στην οικογένειά του.
  3. Το παρόν ψήφισμα να παραδοθεί στην οικογένειά του.

 

Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Χίου

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.