Βραβείο Αετοί Υγείας 2023 παρέλαβε η Χειρούργος Μαστολόγος, Καθηγήτρια Δ.ρ Λυδία Ιωαννίδου Μουζάκα

Νέα σημαντική επιτυχία για την διακεκριμένη  Γυναικολόγο-Χειρουργό- Ειδικό Μαστολόγο κ. Λυδία Ιωαννίδου-Μουζάκα  που της απονεμήθηκε  προ ημερών, για το έτος 2023,  το ξεχωριστό βραβείο της Εταιρείας “ΑΕΤΟΙ ΥΓΕΙΑΣ” για τον άριστο επαγγελματισμό που την διακρίνει και για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει στους ασθενείς της, στο πλαίσιο των αρχών του βραβείου που δημιουργήθηκε για να διακρίνει τους καλύτερους Επιστήμονες.

TA ΚΡΙΤΗΡΙΑ EINAI ΣΑΦΗ

Αναζητούνται και συγκεντρώνονται τα ποσοστά από τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και τις επαγγελματικές ιστοσελίδες που περιέχουν αξιολογήσεις ασθενών. Για να είναι ένα Ιατρείο/Κέντρο μέλος της αξιολόγησης, η μέση βαθμολογία του, θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 8/10 βαθμοί. Από τις αξιολογήσεις που συλλέγονται, υπολογίζεται ένας σταθμισμένος μέσος όρος. Η μέγιστη τελική βαθμολογία είναι οι 10 βαθμοί.

Η δημιουργία της κατάταξης “Αετοί” βασίζεται αποκλειστικά στις δημόσιες αναρτήσεις αριθμητικών αξιολογήσεων, όπως google business , Facebook, κ.τ.λ. Εν συνεχεία, υπολογίζεται ένας γενικός μέσος όρος για το κάθε Ιατρείο/Κέντρο, βάσει αυτών των αξιολογήσεων.

Ο τρόπος υπολογισμού της αξιολόγησης δημοσιεύεται από τον διοργανωτή στην ιστοσελίδα του,  στο κεφάλαιο της κατάταξης.

Οι πηγές, που περιλαμβάνονται στον τελικό  υπολογισμό της βαθμολογίας, δημοσιεύονται στον ιστότοπο κατάταξης για όλους τους διακριθέντες

Η απόκτηση της διάκρισης από το Ιατρείο/Κέντρο, είναι δυνατή αφού λάβει τελική βαθμολογία μεγαλύτερη ή ίση με 8/10 βαθμούς, καθώς και επαρκές σύνολο αξιολογήσεων. Αναλόγως την ειδικότητα, έχει βαρύτητα ο συνολικός αριθμός των αξιολογήσεων, που πρέπει να ξεπερνάει τις 40 ή 80 (αναλόγως με την ειδικότητα).

 

Ευχαριστίες   Λυδίας Ιωαννίδου -Μουζάκα

Με αφορμή αυτή τη βράβευση, η Γυναικολόγος-Χειρουργός-Ειδικός. Μαστολόγος, κ. Λυδία Ιωαννίδου-Μουζάκα δήλωσε:

«Το βραβείο αυτό αναγνωρίζει τις προσπάθειες μου για την επίτευξη του  ενδεδειγμένου & άριστου αποτελέσματος προς τους ασθενείς που προσέρχονται στο ιατρείο μου, αλλά και τη θετική αναβάθμιση της εμπειρίας τους από την παροχή των ποικίλλων υπηρεσιών μου,  με απώτερο στόχο την ικανοποίηση τους στην επίλυση του προβλήματός τους.

Είμαι εξαιρετικά περήφανη που έλαβα για το έτος 2023, αυτό το βραβείο. Θα ήθελα να  ευχαριστήσω τους ασθενείς μου για την εμπιστοσύνη τους αλλά και για την κριτική τους. Ασφαλώς ευχαριστώ  τους συνεργάτες μου που ανταποκρίνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις της σημερινής Ιατρικής, αλλά και στις τεχνολογικές προκλήσεις της εποχής μας. Αυτή η διάκριση αφιερώνεται εκ μέρους μου σε όλες τις ασθενείς μου που με εμπιστεύτηκαν να τις χειρουργήσω και  συνέβαλα με τη στήριξη του νοσηλευτικού προσωπικού στη θεραπευτική τους αντιμετώπιση.

Η σημαντική αυτή διάκριση για εμένα, είναι αποτέλεσμα τόσο της κατάρτισης μας όσο και της προσήλωσής μας στην/στον συνάνθρωπο ασθενή.

Η προσπάθειά  μας για περαιτέρω βελτίωση των εξειδικευμένων υπηρεσιών μας προς την/τον ασθενή συνάνθρωπο, θα συνεχιστεί με την ίδια αφοσίωση και ζήλο, πάντα με γνώμονα την υγεία των ασθενών».

Πηγή: Mastologos.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις