Διακρίσεις και βραβεία για το ΕΠΑΛ Καρδαμύλων

Διπλή διάκριση για το ΕΠΑΛ Καρδαμύλων

Για δέκα συνεχή έτη η Ιερά Μητρόπολη Χίου Ψαρών και Οινουσσών διοργάνωσε το φιλολογικό και καλλιτεχνικό διαγωνισμό για τον Απόστολο Παύλο .

Το ΕΠΑΛ Καρδαμύλων συμμετείχε σε αυτόν με δύο μαθητές της πρώτης Λυκείου οι οποίοι και κατέκτησαν 1ο βραβείο στην   κατηγορία δοκίμιο και το 1ο βραβείο στην κατηγορία ζωγραφική.

Μάλιστα το ΕΠΑΛ Καρδαμύλων  συνεχάρη τους δύο μαθητές του για τις διακρίσεις μέσα από ανάρτηση στο Facebook. Η ανάρτηση αναφέρει μεταξύ άλλων :

“Στιν διαγωνισμό συμμετείχαν και διακρίθηκαν δυο μαθητές της Α΄ τάξης του σχολείου μας :
1. Ο Αψηλίδης Αλέξανδρος κατέκτησε το 1ο Βραβείο στην κατηγορία «Δοκίμιο»
2. Η Κινδυλά Ευαγγελία Ειρήνη κατέκτησε το 1ο Βραβείο στη κατηγορία «Ζωγραφική »
Την Τετάρτη 29 Ιουνίου στις Οινούσσες , κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Πανηγυρικού Εσπερινού της εορτής των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου , ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου , Ψαρών και Οινουσσών κ.κ Μάρκος θα βραβεύσει τους μαθητές που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό .
Στις διακρίσεις αυτές συνέβαλλε και η θεολόγος του σχολείου μας κυρία Ζαφειρούλα Αμπατζή με τον συμβουλευτικό της ρόλο στη προετοιμασία των μαθητών .
Συγχαρητήρια Αλέξανδρε και Εβελίνα !!!”

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.