Παρουσίαση του Ταμείου Επιχειρηματικότητας & όλων των δράσεων της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας – HDB

Το Επιμελητήριο Χίου σε συνεργασία με την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα – HDB διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:

“Παρουσίαση του Ταμείου Επιχειρηματικότητας ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ”

“Παρουσίαση όλων των δράσεων της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας – HDB, για την στήριξη και την ευνοϊκή χρηματοδότηση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας”

τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 18:30 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Χίου. 

Η παρουσίαση των δράσεων θα πραγματοποιηθεί από τη Διευθύνουσα Σύμβουλο της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας, κα. Ισμήνη Παπακυρίλλου.

*Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των επιχειρήσεων σχετικά με τα καινούρια και χαμηλού κόστους χρηματοδοτικά εργαλεία που παρέχει η  Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα, τα οποία καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων στο νέο διεθνές ανταγωνιστικό περιβάλλον.

*Το Ταμείο Επιχειρηματικότητας – ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ παρέχει σημαντικές επιδοτήσεις επιτοκίου, υψηλά ποσοστά συγχρηματοδότησης ή εγγύησης, μεγάλη διάρκεια δανείων και περίοδο χάριτος.

*Η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα-HDB είναι σταθερά προσηλωμένη στον στόχο της διεύρυνσης του κύκλου των χρηματοδοτούμενων μικρομεσαίων επιχειρήσεων και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας τους, προσφέροντας ευέλικτα, στοχευμένα και με εξαιρετικά ευνοϊκούς όρους χρηματοδοτικά εργαλεία.

Σχετικές δημοσιεύσεις