Σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου καλούνται οι Δημοτικοί Σύμβουλοι την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κάλεσε σε κατεπείγουσα Συνεδρίαση μετά  από αίτημα σύσσωμης της Αντιπολίτευσης και των ανεξαρτήτων Συμβούλων κου Μπουρνιά Χάρη και Γεωργίου Κλιαμενάκη.

Το θέμα θα είναι ένα:  «Τρόποι αποτροπής δημιουργίας υπερδομής στη Χίο»

Το όλο θέμα έχει να κάνει με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν και που θέλουν την ανάδοχο εταιρεία να ξεκινά εργασίες στο χώρο του Θόλους στις αρχές Ιανουαρίου.

Το μήνυμα για την σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου είναι το παρακάτω:

“Καλείστε να συμμετάσχετε στην κατεπείγουσα 38η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 6μ.μ., η οποία θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη, στη διεύθυνση https://www.epresence.gov.gr/conferences, στα πλαίσια της λήψης μέτρων αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του, σύμφωνα με τα ανωτέρω σχετικά και με μόνο θέμα συζήτησης «Τρόποι αποτροπής δημιουργίας υπερδομής στη Χίο».

Το κατεπείγον οφείλεται στο γεγονός ότι η ανάδοχος εταιρεία της κατασκευής της υπερδομής προσφύγων στο Θόλος, ανακοίνωσε την έναρξη των εργασιών στην αρχή του έτους.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Παύλος Π. Καλογεράκης”

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.