Το Εργατικό Κέντρο Χίου για τον άδικο χαμό του Πυροσβέστη

 

Μόνο οργή και θλίψη μπορούμε να νιώσουμε για τον άδικο χαμό του 43χρονου πυροσβέστη εν ώρα υπηρεσίας. Πόσες ακόμα ζωές πρέπει να θρηνήσουμε μέχρι τα γρανάζια της γραφειοκρατίας επιτέλους να κινηθούν και μέχρι η Ελληνική Πολιτεία να ενδιαφερθεί και για τις πιο απομακρυσμένες περιοχές; Είναι δυνατόν να υπάρχει ασθενοφόρο και να εκκρεμεί η πρόσληψη του οδηγού εξαιτίας μιας υπογραφής;

Η Αμανή για χρόνια βρίσκεται στο έλεος του μαρασμού και της εγκατάλειψης. Ας μη γίνει τόπος θυσίας και άλλων θυμάτων.

Καλούμε όλους τους αρμόδιους  να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και των ευθυνών τους, να ενδιαφερθούν για τα προβλήματα που ταλαιπωρούν για χρόνια το νησί μας και να δώσουν επιτέλους λύσεις.

Εμείς στο Εργατικό Κέντρο Χίου εκφράζουμε την απέραντη θλίψη μας και τα θερμότατα συλλυπητήρια μας  στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος δίνοντας την υπόσχεση να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και να διεκδικούμε την βελτίωση και την αναβάθμιση των δημόσιων υπηρεσιών υγείας στο νησί μας και την ελεύθερη και άμεση πρόσβαση σε αυτή  κάθε συμπολίτη μας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.