Το Σωματείο συνταξιούχων στον ΕΦΚΑ ,ΙΚΑ και ΛΟΙΠΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ συμμετέχει στις κινητοποιήσεις

 

Το Σωματείο συνταξιούχων στον ΕΦΚΑ ,ΙΚΑ και ΛΟΙΠΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ καταδικάζει την προσπάθεια εκφοβισμού των κατοίκων του νησιού, με τις διώξεις των αιρετών και κατοίκων που εκφράζουν την αγωνία της πλειοψηφίας του Χιώτικου λαού, να μη γίνει η Χίος φυλακή εξαθλιωμένων από τους πολέμους και τη δυστυχία. Στην προσπάθεια αποτροπής έναρξης εργασιών ,ανήμερα της μεγάλης γιορτής των Θεοφανίων ,εμπόδισαν την αποβίβαση των μηχανημάτων από το πλοίο ΠΕΛΑΓΙΤΗΣ στα Μεστά και στο λιμάνι της Χίου.Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στους αγώνες της πλειοψηφίας του Χιώτικου λαού να ζήσει με αξιοπρέπεια στον τόπο του.

Η κυβέρνηση και οι κρατικοί μηχανισμοί είναι ταχύτατοι όταν πρόκειται να καταστείλουν αγώνες και δεν φείδονται κόστους. Είναι όμως αργοί περισσότερο και από τη συμπαθή χελώνα ,όταν πρόκειται να αποδώσουν αναδρομικά στους συνταξιούχους, γρήγοροι όμως να τα πάρουν πίσω με την υπερφορολόγησή τους.

ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ

ΟΥΤΕ ΘΟΛΟΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ,ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23/2/22 ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΟΥΝΑΚΙΟΥ ΣΤΙΣ 12.00 μ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ

ΤΟ Δ.Σ

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.