Το Aegean Boxing Cup για 3η χρονιά στο όμορφο νησί της Χίου

Στις 29 και 30 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί το 3ο Aegean Boxing Cup στο όμορφο νησί της Χίου. Πρόκειται για την 3η διοργάνωση, με τις προηγούμενες δύο να έχουν στεφθεί από ιδιαίτερη επιτυχία.

Ο Αθλητικός Πυγμαχικός Όμιλος Χίου “Ευθύμαχος” με τον επικεφαλή προπονητή του Ανδρέα Κεχαγιά και σε συνεργασία με τον Δήμο Χίου και την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας, βάζουν τα καλά τους και ετοιμάζονται για ένα γεμάτο διήμερο. Με τις συμμετοχές ήδη να ξεπερνούν τις 100 και πυγμάχους από Ελλάδα, Κύπρο και Τουρκία να ετοιμάζονται να ταξιδέψουν στη Χίο, οι ετοιμασίες κορυφώνονται.

Μιλώντας με τον Ανδρέα Κεχαγιά πληροφορηθήκαμε ότι ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων – Παμπαίδων – Κορασίδων – Παγκορασίδων που είναι προγραμματισμένο για τις 18 Μαΐου (η ημερομηνία αναμένεται να αλλάξει και να “πάει” 2-3 ημέρες νωρίτερα λόγω των προγραμματισμένων εκλογών), η πλειοψηφία των αγώνων του Aegean Boxing Cup θα είναι σε αυτές τις ηλικιακές κατηγορίες (γεννηθέντες δηλαδή από 2007 έως 2010) . Οι αγώνες το Σάββατο 29 Απριλίου θα ξεκινήσουν στις 14:00 και την Κυριακή στις 10:00.

Πηγή: apexsports.gr

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.