Διανομή ροδάκινων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Ανακοινώνεται ότι, ο Δήμος Χίου, στα πλαίσια του επιχειρησιακού προγράμματος συνεταιρισμών προς δωρεάν διανομή οπωροκηπευτικών, θα διανείμει τις επόμενες ημέρες από το Κοινωνικό Παντοπωλείο,  ποσότητα φρούτων (ροδάκινα), από τη Δευτέρα 1/8/2022 έως και Τετάρτη 3/8/2022 ( μέχρι εξαντλήσεως των προιόντων).

Τα φρούτα δικαιούνται όλοι οι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Χίου, αλλά και όλοι οι δικαιούχοι του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΤΕΒΑ. Οι δικαιούχοι μπορούν να προσέρχονται, στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου  (Νικολάου Ζορμπά, περιφερειακός δρόμος πόλης, έναντι «Καστρομηνάς») για την παραλαβή των φρούτων, κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:

Δευτέρα   1/8/2022 ώρα 10.00 – 15.00

Τρίτη  2/8/2022 ώρα 08.00΄- 15.00

Τετάρτη 3/8/2022 ώρα 08.00- 15.00

(Πληροφορίες, τηλ.: 2271350733).

Όλοι οι δικαιούχοι οφείλουν να έχουν μαζί την ταυτότητα ή το διαβατήριό τους. Ειδικότερα, όσοι τυγχάνουν δικαιούχοι του ΤΕΒΑ οφείλουν να προσκομίσουν και την εκτυπωμένη αίτηση του ΚΕΑ.

Σημειώνεται ότι έχουμε μεριμνήσει, ώστε ικανή ποσότητα φρούτων να διατεθεί για τους ωφελούμενους των παρακάτω φορέων: στον ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ, στους Συλλόγους Πολυτέκνων και Τριτέκνων Χίου, στην  ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ-ΑΙΠΟΣ, στο  Γηροκομείο Χίου  «ΖΩΡΖΗΣ ΜΙΧΑΛΗΝΟΣ»  και  Καρδαμύλων  «ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ», στον Παγχιακό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία, στο Σύλλογο Καρκινοπαθών Χίου, στο Σύλλογο Διαβητικών Χίου, στο Σύλλογο ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας, στο Κέντρο Κράτησης  Χίου, στο Γενικό νοσοκομείο Χίου «Σκυλίτσειο», στους Δήμους Οινουσσών και Ψαρών και άλλους κοινωνικούς  και προνοιακούς φορείς του τόπου.

 Ο Αντιδήμαρχος Πρόνοιας

Γεώργιος Πατεριμός

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.