Ψήφισμα Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων και Τουριστικών Επιπλωμένων Κατοικιών Χίου για τον αιφνίδιο θάνατο του Β. Παππά.

Ψήφισμα Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων και Τουριστικών Επιπλωμένων Κατοικιών Χίου για τον αιφνίδιο θάνατο του Β. Παππά.

Χθες, 29 Ιουλίου 2024 στην Χίο συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των Ενοικιαζομένων Δωματίων και Τουριστικών Επιπλωμένων Κατοικιών Χίου, με αφορμή τον θάνατο του μέλους του Δ.Σ Βασιλείου Παππά.

Είμαστε συντετριμμένοι από τον ξαφνικό χαμό του Βασίλη. Ο Βασίλης ήταν εξέχουσα προσωπικότητα με μεγάλη ανιδιοτελή συμμετοχή στα κοινά της Χίου. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος που αγωνιζόταν για τους συναδέλφους του και το δίκιο.

Τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αποφάσισαν ομόφωνα τη σύνταξη του παρακάτω ψηφίσματος τιμώντας τη μνήμη του.

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο συνελθόν εκτάκτως μετά το θάνατο του Βασιλείου Παππά, μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου των Ενοικιαζομένων δωματίων και Τουριστικών Επιπλωμένων Κατοικιών Χίου

ΨΗΦΙΖΕΙ OΜΟΦΩΝΑ

1) Να εκφραστούν τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

2) Να κατατεθεί χρηματικό ποσό ως ενίσχυση του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαγκάδας “Η Κυδιάντα” αντί στεφάνου στη μνήμη του και

3) Αντίγραφο του παρόντος να επιδοθεί στους οικείους του.

 

Ο Πρόεδρος

Γιώργος Μυλωνάδης

Ο Γενικός Γραμματέας

Μιχάλης Παρλαμάς

Σχετικές δημοσιεύσεις