Πρώτη Συνεδρίαση Τουριστικής Επιτροπής Δήμου Χίου

Με τη συμμετοχή των μελών της νέας Επιτροπής Τουριστικής Προβολής του Δήμου Χίου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου η 1η Συνεδρίαση, υπό την προεδρία του Αντιδημάρχου Τουρισμού κ. Γιώργου Χριστάκη. Αρχικά έγινε μία πρώτη γνωριμία των μελών και εν συνεχεία η Πρόεδρος του ΜΕΟΘ κ. Ερμίνα Τάμαρη πραγματοποίησε μία παρουσίαση του εθίμου της ΜΟΣΤΡΑΣ και κάλεσε τον Δήμο και όλους τους εμπλεκόμενους με τον τουρισμό φορείς να αγκαλιάσουν το έθιμο, το οποίο συμβάλλει τα μέγιστα στον τουρισμό του νησιού.
Ακολούθησε μία παρουσίαση του νέου διαδικτυακού ιστότοπου του Δήμου Χίου chiosinfopoint.gr από τον κύριο Μίλτο Καραβά και η παρουσίαση του Σχεδίου Τουριστικής Προβολής του Δήμου Χίου για το 2024. Παράλληλα αναπτύχθηκαν οι άξονες, στους οποίους θα κινηθεί η νέα δημοτική αρχή σε επίπεδο στρατηγικού τουριστικού σχεδιασμού και κατατέθηκαν παρατηρήσεις, επισημάνσεις, προβληματισμοί και προτάσεις ενώ συμφωνήθηκε να υπάρχει συνεχής συνεργασία ανάμεσα σε όλους τους εμπλεκομένους φορείς του τουρισμού του νησιού μας ώστε να θεραπευτούν όσο γίνεται πιο σύντομα παθογένειες που δημιουργούν εμπόδια στην ανάπτυξη και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.Η πολυσυλλεκτικότητα της Επιτροπής, η τεχνογνωσία των επαγγελματιών, η διάθεση για αλλαγή θεωρούμε ότι θα έχει θετικό αποτύπωμα στη Χίο ς και γι ‘αυτό θα εργαστούμε όλοι μαζί ώστε να γίνει πράξη σύντομα.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.