2η θέση στο Διασυλλογικό Σκακιστικό Κύπελλο ο Φάρος Βαρβασίου

Την Τρίτη 2 Ιουλίου 2024, έφτασε η αποστολή σκακιστών του Φάρου Βαρβασίου από τη γειτονική μας Μυτιλήνη κατακτώντας τη 2η θέση στο Διασυλλογικό Σκακιστικό Κύπελλο νεανικών ομάδων «Καλλονή 2024». Η σύνθεση της ομάδας ήταν: Μπάλλας Γιωργής, Σέρμπος Αργύρης,  Τομάζος Σταμάτης και Χαβιάρας Παναγιώτης. Η ομάδα του Φάρου αντιμετώπισε τρεις ομάδες από τη Λέσβο, μία από την Τουρκία, μία από την Ξάνθη και μία από τη Θεσσαλονίκη. Διοργανωτής Σύλλογος ήταν ο «Αριστοτέλης» Μυτιλήνης σε μια άρτια και υψηλών προδιαγραφών διοργάνωση.

Οι αγώνες δόθηκαν σε μια κρίσιμη στιγμή για τη Χίο μας. Οι αθλητές συνοδευόμενοι από τον προπονητή τους Μιχάλη Κουνέλη φθάνοντας με το πλοίο της γραμμής, με γονείς και μέλη του ΔΣ του Φάρου δεν πήγαν το ασημένιο κύπελλο τους στον Φάρο ως είθισται. Σε μια συμβολική κίνηση ευγνωμοσύνης για όσους πάλεψαν και παλεύουν με την πύρινη λαίλαπα στο νησί μας, προσέφεραν με αφιέρωση το ασημένιο κύπελλο τους στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Χίου, όπου το παρέλαβαν ο αξιωματικός υπηρεσίας με στελέχη και εργαζομένους. Την αποστολή συνόδεψαν η Αντιπρόεδρος Ερατώ Μπουλαζέρη και η Έφορος Αθλητισμού Μαρία Ραπτοπούλου από το ΔΣ του Φάρου Βαρβασίου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.