2.000 ευρώ από την Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Βορείου Αιγαίου στο «Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα»

Η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Βορείου Αιγαίου αποφάσισε την κατάθεση του συμβολικού ποσού των 2.000 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό του «Λύρειου Παιδικού Ιδρύματος» ως ελάχιστη ανταπόκριση στην έκκληση για βοήθεια ώστε να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό τα παιδιά στο σπίτι τους. Αναλυτικά αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους:

«Ως Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Βορείου Αιγαίου εκφράζουμε τη θλίψη μας για την τραγωδία που έπληξε τη χώρα μας με την καταστροφική πυρκαγιά της 23/7/2018 στην Ανατολική Αττική και δηλώνουμε τη συμπαράστασή μας στις οικογένειες των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους και σε όσους καταστράφηκαν οι περιουσίες τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης αποφάσισε ομόφωνα την κατάθεση του συμβολικού ποσού των 2.000 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό του «Λύρειου Παιδικού Ιδρύματος», ως ελάχιστη ανταπόκριση στην έκκληση για βοήθεια, μετά τη μεγάλη καταστροφή που υπέστησαν οι δομές φιλοξενίας του και στην προσπάθεια που γίνεται για την επιστροφή των παιδιών στο «σπίτι» τους.

          Είναι αδιανόητο σε καιρό ειρήνης, σε ένα μόνο απόγευμα, να χάνονται τόσες ζωές. Ευχόμαστε να μπορέσουμε κάποια στιγμή ως χώρα και ως κοινωνία να οργανωθούμε με τέτοιο τρόπο ώστε να μην επαναληφθούν στο μέλλον τέτοιες καταστροφές. Το οφείλουμε στη μνήμη των νεκρών».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.