364 κρούσματα Covid 19 έφερε ο Ιανουάριος στα σχολεία της Χίου

 

 

 

Με 49 κρούσματα Covid 19  σε μαθητές και 4 σε εκπαιδευτικούς ξεκίνησαν τη λειτουργία  τους τη Δευτέρα τα σχολεία Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μετά την πενταήμερη αργία, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Δ/νση Β/θμιας Εκπαίδευσης Χίου.

Κατά την έναρξη των σχολείων στις αρχές  Ιανουαρίου(10/1), μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων  τα κρούσματα covid στον μαθητικό πληθυσμό ανερχόταν στα 86, την πρώτη ημέρα λειτουργίας και 25 των εκπαιδευτικών, ενώ στο κλείσιμο της εβδομάδας τα συνολικά κρούσματα μαθητών και εκπαιδευτικών ήταν 140 και 3 του βοηθητικού προσωπικού.  Η εβδομάδα που ακολούθησε (17/1-21/1) με τα περισσότερα σχολεία να τελούν υπό κατάληψη ο αριθμός των κρουσμάτων στους μαθητές ήταν  44, στους εκπαιδευτικούς  5 και στο βοηθητικό προσωπικό ένα 1 ενώ στην πενθήμερη αργία τα κρούσματα στους μαθητές ήταν μόλις 16 και στους εκπαιδευτικούς 2.  Συνολικά ο Ιανουάριος ολοκληρώθηκε με 262 κρούσματα COVID- 19  για τα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και 100 για την πρωτοβάθμια

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.