400 κάδοι ανακύκλωσης σε 97 σχολεία του νομού μας από το Δήμο Χίου & τη ΔΙΑΝΟΧ Α.Ε.

Παρουσίαση του νέου προγράμματος ανακύκλωσης στα σχολεία από την ΔΙΑΝΟΧ και τον Δήμο Χίου

 

Ο Δήμος Χίου, σε συνεργασία με τη ΔΙΑΝΟΧ Α.Ε. ξεκινά μια δυνατή προσπάθεια με στόχο να μεγαλώσουν οι νεότερες γενιές με οικολογική συνείδηση.

Σκοπός, η προστασία του περιβάλλοντος και συνάμα η προστασία της ίδιας της ζωής.

Ο Δήμαρχος Χίου, Στ. Κάρμαντζης μαζί με τον πρόεδρο της ΔΙΑΝΟΧ σε δηλώσεις τους ανέφεραν ότι φέτος ο Δήμος Χίου μαζί με τη ΔΙΑΝΟΧ πρωτοπορούν και μοιράζουν κάδους ανακύκλωσης σε όλες τις σχολικές μονάδες του νησιού μας.

Ο κ. Κάρμαντζης ανέφερε μεταξύ άλλων «Στόχος μας, να μην θάβεται κανένα σκουπίδι! Να αξιοποιούνται τα πάντα, στο τέλειο βαθμό, για να απολαύσουμε τελικά τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας, και εμείς, και τα παιδιά και τα εγγόνια μας… γιατί είναι χρέος μας να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές αυτό τον τόπο όπως τον παραλάβαμε».

Με τη σειρά του ο Πρόεδρος της ΔΙΑΝΟΧ Α.Ε., κ. Φώτης Γιαννίρης δήλωσε: «Εξασφαλίστηκαν κάδοι ανακύκλωσης για όλα τα σχολεία του νομού μας τεσσάρων ρευμάτων, χαρτί, πλαστικό, αλουμίνιο, γυαλί, τα οποία και θα τοποθετηθούν σε όλα τα σχολεία, με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς. Η προστασία του περιβάλλοντος μας αφορά όλους. Είμαστε ο πρώτος Δήμος πανελλαδικά που ετοιμάζουμε αυτό το πρόγραμμα με στόχο την ανακύκλωση στα σχολεία».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.