620.000 € για μελέτες εξασφάλισε ο Δήμος Ψαρών

Επιχορήγηση ύψους 620.000€ κατάφερε να εξασφαλίσει ο Δήμος Ψαρών για μελέτες από το πρόγραμμα ” Αντώνης Τρίτσης”.

Την είδηση έκανε γνωστή ο δήμαρχος Ψαρών με ανάρτηση του στο Facebook.

“620.000 ευρώ από το πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» για τη χρηματοδότηση μελετών του δήμου μας!!

Η απόφαση ένταξης και η χρηματοδότηση των συγκεκριμένων μελετών αποτελούν μία εξαιρετικά θετική εξέλιξη για το νησί μας και ταυτόχρονα επιβράβευση των προσπαθειών μας, που με σωστό προγραμματισμό και πολλή δουλειά καταφέραμε να καταθέσουμε εμπρόθεσμα τις αντίστοιχες ολοκληρωμένες προτάσεις στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Η χρηματοδότηση αφορά την εκπόνηση δύο μελετών και συγκεκριμένα:

1. «Επικαιροποίηση – συμπλήρωση υφιστάμενης μελέτης κατασκευής ταμιευτήρα και έργων αξιοποίησής του για ύδρευση και άρδευση Ηρωικής Νήσου Ψαρών», με προϋπολογισμό 449.587,58 ευρώ

2. «Μελέτη ανάπλασης οικισμού Δήμου Ηρωικής Νήσου Ψαρών», με προϋπολογισμό 170.412,42 ευρώ

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί το πρώτο σημαντικό βήμα για την ωρίμανση και τη μετέπειτα υλοποίηση δύο έργων πολύ μεγάλης σημασίας για τον τόπο μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δήμος μας, παρά τις μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό και τα πολλά γραφειοκρατικής φύσεως εμπόδια που καλείται διαρκώς να ξεπερνάει, με μεθοδική δουλειά και στοχευμένες συνεργασίες, έχει καταφέρει να εντάξει στο συγκεκριμένο χρηματοδοτικό πρόγραμμα έργα συνολικού προϋπολογισμού 4.446.431,52 ευρώ.”, καταλήγει η ανάρτηση του Δημάρχου Ψαρών.

 

Κο

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.