861 ευρώ από τη μουσική βραδιά στα Καρδάμυλα για τον Παντελή με το ραδιοφωνάκι

Ο ΟΒΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ “ΑΡΤΙΟΝ” ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΝΤΖΙΣΤΟΡ

Η  μουσική βραδιά αγάπης “Ορτσα τα πανιά”, σε συνδιοργάνωση  του Πολιτιστικού Συλλόγου “ΑΡΤΙΟΝ” και του Πολιτιστικού Τομέα της Τοπικής Κοινότητας Καρδαμύλων που πραγματοποιήθηκε στο καφέ-μπαρ “ΑPOTHIKI” την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου, εκτός του ότι χάρισε όμορφες στιγμές στο πλήθος που συμμετείχε και διασκέδασε, έδωσε την ευκαιρία να συγκεντρωθεί ακόμα  ένα σεβαστό ποσόν για τον σκοπό που διοργανώθηκε.

Ο οβολός των συμπατριωτών μας και όχι μόνο, γέμισε τον κουμπαρά με 861 ευρώ, τα οποία ήδη μέσω της αρμόδιας εκπροσώπου του Ερυθρού Σταυρού κατατέθηκαν στην Τράπεζα στο όνομα της μητέρα του γνωστού μας Παντελή με το τραντζιστοράκι, που βρίσκεται στην Αθήνα για νοσηλεία.

Η κα Μαρία Μαγγανά και ο Παντελής ευχαριστούν θερμά τους συνδιοργανωτές, τους μουσικούς, καθώς και όσους συνέβαλαν οικονομικά ή υποστήριξαν με κάθε τρόπο την εκδήλωση.

Το ταξίδι συνεχίζεται…

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.