

Την Παρασκευή 30 Μαΐου 2025, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κωνσταντίνος Μουτζούρης, θα συμμετάσχει σε δύο σημαντικές εκδηλώσεις στην Αθήνα.
Το πρωί, στις 11:00, θα παραστεί στη συνάντηση των Περιφερειαρχών υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου. Η συνάντηση αυτή αποτελεί πλατφόρμα συνεργασίας και ανταλλαγής απόψεων για τα ζητήματα που αφορούν την περιφερειακή ανάπτυξη και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.
Το απόγευμα, ο κ. Μουτζούρης θα παρευρεθεί στα εγκαίνια της 5ης Premium Real Estate Expo, που θα πραγματοποιηθούν στο Metropolitan Exhibition Center. Η έκθεση αποτελεί σημαντικό σημείο συνάντησης για επαγγελματίες του κλάδου του Real Estate, επενδυτές και φορείς, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, ενισχύοντας την ανάπτυξη και τις επενδύσεις στον χώρο.
Η παρουσία του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου στις εκδηλώσεις αυτές αναδεικνύει τη δέσμευσή του για την προώθηση της περιφερειακής ανάπτυξης και την ενίσχυση των επενδυτικών ευκαιριών στην περιοχή.
