Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Δημάρχου Οινουσσών


Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών η μητέρα του Δημάρχου Οινουσσών Γιώργου Δανιήλ.

Ο Δήμαρχος Οινουσσών, με ανάρτησή του, αποχαιρέτησε τη μητέρα του, αναφερόμενος στην αγάπη, τις αξίες και τις αναμνήσεις που αφήνει πίσω της.

Όπως σημειώνει, η οικογένεια θα τη συνοδεύσει στην τελευταία της κατοικία την Παρασκευή 17 Ιουλίου, στις 18:00, στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών του Κοιμητηρίου Χαλανδρίου, ζητώντας τη συμπροσευχή όλων για την ανάπαυση της ψυχής της.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥ:
Γεώργιος Δανιήλ-Δήμαρχος Οινουσσών
“Η αγαπημένη μας μητέρα έκλεισε σήμερα τα μάτια της στα 87 της χρόνια! Μέσα από τη μεγάλη αγκαλιά της μας άφησε την πολύτιμη ευχή της, το γλυκό της χαμόγελο, τα μετρημένα της λόγια, τ’ ανεκτίμητα διδάγματα της ζωής, το αστείρευτο χιούμορ, τις ανεξάντλητες αναμνήσεις από την ακριβή της Αιγνούσα. Ευλογημένοι, που αξιωθήκαμε της θυσιαστικής της αγάπης, θα κρατάμε τη λατρευτή μας μάνα για πάντα στην καρδιά μας! Θα την αποχαιρετήσουμε την Παρασκευή 17 Ιουλίου στις 18.00 στον Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Κοιμητηρίου Χαλανδρίου. Η συμπροσευχή σας για την ανάπαυση της ψυχής της θα μας στηρίξει.”

Σχετικές δημοσιεύσεις