Άμεση λύση δόθηκε στο ζήτημα που προέκυψε με την παραίτηση της προϊσταμένης της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού

 

Μετά από παρέμβαση του πολιτικού γραφείου του βουλευτή Χίου και Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη, η προϊσταμένη της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του νοσοκομείου Χίου επιστρέφει άμεσα στην θέση της και στα πολύ σημαντικά καθήκοντά της. Το ζήτημα που προέκυψε, λύθηκε σήμερα μετά από συζήτηση, αμοιβαία κατανόηση αλλά  και επιβεβαίωση πως η κανονικότητα της λειτουργίας της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού αλλά και η υγεία των ασθενών είναι πρώτη προτεραιότητα όλων.

Αυτή την δύσκολη κατάσταση έσπευσε δυστυχώς ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χίου κ. Α. Μιχαηλίδης να εκμεταλλευτεί με τον πιο σκαιό τρόπο, προσπαθώντας να μετατρέψει ένα ζήτημα το οποίο αφορά τόσο την ποιότητα αλλά και την ασφάλεια των ζωών των ασθενών, σε αντικείμενο μικροπολιτικής αντιπαράθεσης. Συνιστούμε στον κ. Μιχαηλίδη να σταματήσει να χρησιμοποιεί την Δημόσια Υγεία ως πολιτικό εργαλείο και να επικεντρωθεί αντ’ αυτού στην επίλυση των προβλημάτων με παραγωγικό τρόπο, αλλιώς κινδυνεύει να μετατραπεί σε «Πολάκη της Χίου».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.