Για ακόμα μια φορά η Αμανή στο έλεος του Θεού

Σύμφωνα με ανάρτηση συμπολίτισσας μας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, συμπολίτης μας, Μ.Κ. κάτοικος της Βολισσού υπέστη έμφραγμα έξω από το σπίτι του και δεν υπήρχε κάποιος οδηγός ασθενοφόρου να τον μεταφέρει άμεσα στο νοσοκομείο Χίου. Αναλυτικότερα:

“Βολισσός εν έτη 2021, ακόμα ένα ακράδαντο περιστατικό με έναν νέο χωριανό μας που έπαθε έμφραγμα μέρα μεσημέρι χωρίς να υπάρχει μόνιμος οδηγός ασθενοφόρου και ο αξιέπαινος εθελοντής μας να βρίσκεται εκτός Βολισσού, περιμένοντας ασθενοφόρο από την πόλη για να μεταφέρει το πολύ σοβαρό περιστατικό στο νοσοκομείο και η αγωνία μας απεριόριστη, ώστε να φτάσει ο ασθενής ζωντανός στο νοσοκομείο, από τα πρώτα λεπτά ο γιατρός και ο νοσοκόμος ήταν δίπλα στο ασθενή κάνοντας τα αδύνατα δυνατά για να κρατηθεί στην ζωή!

Ποιος επιτέλους θα αναλογιστεί όλες αυτές τις ευθύνες για τα αυτονόητα που θα πρέπει να παρέχει αυτός ο τόπος, ντροπή και αίσχος από τους αρμόδιους φορείς για αυτήν την κατάντια μας..”.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.