Έγινε με μεγάλη επιτυχία ο 4ος γύρος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Drift 2023 στην Χίο 

Το Αθλητικό Σωματείο Αυτοκινητιστών Χίου Α.Σ.Α.Χ. είναι ένα ιστορικό Χιώτικο Σωματείο με αναγνώριση από τη Γ.Γ.Α., με αθλητές που έχουν διαπρέψει στα Πανελλήνια και στα Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και με αξιοπρεπή και άξιας αναφοράς διαδρομή που ξεκίνησε πριν από 20 περίπου χρόνια το 2003 με λίγους συντοπίτες μας και με πρωτεργάτη τον αείμνηστο Στρατή Γεωργούλη. Το 2007 επίσημα πλέον αναγνωρίστηκε ως Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.

Ο 4ος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift  διεξήχθη στις 3 και 4 Ιουνίου με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα αφήνοντας τις καλλίτερες εντυπώσεις στους αγωνιζόμενους(για το πακέτο παροχών και όχι μόνο) αλλά και στους θεατές που απόλαυσαν ένα υπερθέαμα.

Ο αγώνας ήταν ενταγμένος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πλαγιολίσθησης της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ).

Ενδεικτικά συμμετοχές, εκτός Χίου, υπήρξαν από την Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Ρόδο, Πάτρα, Λέσβο , Σάμο, Πτολεμαΐδα, Κόρινθο και γενικά από όλη την Ελλάδα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.