Ένα.. αλλιώτικο Πάσχα φέτος! Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα σε όλους!

Ένα διαφορετικό Πάσχα πρόκειται να ζήσουν φέτος οι Έλληνες, χωρίς τις πολυάριθμες συγκεντρώσεις και τα μεγάλα γλέντια, σε αυλές και πιλοτές.
Μια Ανάσταση με εντατικούς ελέγχους, συλλήψεις και πρόστιμα.
Μία Κυριακή του Πάσχα, πρωτόγνωρη, που δεν θυμίζει σε τίποτα τις προηγούμενες, θα ζήσουν όλοι οι πολίτες, είτε βρίσκονται στα αστικά κέντρα είτε στην περιφέρεια. Σούβλες, συναθροίσεις, πολυάριθμες παρέες, έχουν λάβει «απαγορευτικό» για εφέτος.

Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, οι πολίτες μένουν «σπίτι», με ολιγομελείς παρέες, ψήνοντας κατά κύριο λόγο το αρνάκι στον…φούρνο, και κάνοντας Πάσχα, καιρού επιτρέποντος, στο μπαλκόνι!

Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα γονείς και παιδιά δεν θα βρεθούν στον ίδιο χώρο λόγω του κινδύνου μετάδοσης του κορωνοϊού ενώ και η παραδοσιακή εκδρομή στα χωριά από τα αστικά κέντρα για φέτος ματαιώθηκε.

Πλέον, όλοι ευελπιστούν να τελειώσει σύντομα η περίοδος της καραντίνας και να μπορέσουν του χρόνου να κάνουν πάλι Πάσχα με όλους τους δικούς τους ανθρώπους. Σε κάθε περίπτωση πάντως η τήρηση των αυστηρών μέτρων αποτελεί βασική προϋπόθεση για την συντομότερη έξοδο από την καραντίνα.

Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα σε όλους! Υγεία και Υπομονή!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.