Έχασε την ζωή του 43χρονος πυροσβέστης πατέρας δύο παιδιών

Δυσφορία αισθάνθηκε σήμερα το πρωί 43χρονος πυροσβέστης ,Μ.Χ., κατά την διάρκεια εργασιών στην περιοχή της Κατάβασης που αφορούσαν την αποκατάσταση της περιοχής από την φωτιά των προηγουμένων ημερών. Λίγο μετά κατέρρευσε και περίμενε περίπου μια ώρα να τον παραλάβει το ασθενοφόρο που ήρθε από την πόλη της Χίου για να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο. Όταν έφθασε στο Σκυλίτσειο διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Απ΄ ότι φαίνεται, και όπως είναι η συνήθης τακτική σε τέτοιες περιπτώσεις, θα γίνει νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου. Στο προσκήνιο έρχεται ξανά η έλλειψη οδηγού του μοναδικού ασθενοφόρου στην Αμανή αφού δεν υπάρχει κανείς να το οδηγήσει σε περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης.

Σχετική ανακοίνωση-διαμαρτυρία έκανε η Δημοτική Σύμβουλος της Αμανής κα Βιβή Ποταμούση:

” Ένας νέος άνθρωπος έχασε την ζωή του γιατί ακόμη δεν έχουμε καταφέρει να προσληφθεί οδηγός στο ασθενοφόρο της Αμανής και περιμένουμε να ενημερωθεί και να μπορεί να εξυπηρετήσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, χάνοντας πολύτιμο, όπως αποδείχθηκε ακόμη μία φορά χρόνο. Να σημειωθεί ότι έχει εγκριθεί η πρόσληψη από τις αρχές Ιουνίου 2021 και είναι «χαμένη» στα γρανάζια της γραφειοκρατίας.

Ως μόνιμη κάτοικος της περιοχής μόνο θλίψη και οργή μπορώ να νοιώσω για μία κατάσταση η οποία διαιωνίζεται, για μια στάση που μόνο ως αδιαφορία μπορεί να θεωρηθεί. Ως Δημοτική Σύμβουλος της Αμανής αλλά και ως Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Ν. Χίου δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω με όλες μου τις δυνάμεις να προσπαθώ για την αποκατάσταση αυτής της αδικίας που δυστυχώς δεν είναι η μόνη που επιβαρύνει τον τόπο μας και όλους όσοι επέλεξαν την Αμανή για μόνιμη κατοικία παρά τις αντίξοες συνθήκες. Ελπίζω σε αυτή την προσπάθεια να σταθούν αρωγοί ΟΛΟΙ ξεπερνώντας επιτέλους μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Χάνονται ζωές και καταστρέφονται οικογένειες.”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.