Αγιασμός στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Χίο (Βίντεο)

https://diafaneia.eu/wp-content/uploads/2021/10/235949203_2055986077912868_2052309021539778639_n.jpg

 

Με την ευλογία του Θεού θέλησε να ξεκινήσει την θητεία του το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΕΠ Χίου (ΝΟΔΕ) όπως είπε στην ομιλία του, αμέσως μετά τον Αγιασμό, ο Πρόεδρός της κος Λ. Μπλάτζιος προσθέτοντας  ότι έχει συναίσθηση των ευθυνών που αναλαμβάνει και ότι εύχεται και ελπίζει  όλοι μαζί να εργαστούν ώστε να πάει ο τόπος μπροστά.

Ο Δήμαρχος Χίου κος Σταμάτης Κάρμαντζης στην αντιφώνισή του είπε ότι ο χώρος αυτός του θυμίζει τα χρόνια που κι εκείνος ήταν κάποτε Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χίου, ευχάριστες αναμνήσεις και ότι όπως πάντοτε έλεγε ” ο χώρος αυτός είναι μία κυψέλη παραγωγής ιδεών και δημιουργίας. Είμαι σίγουρος ότι η Νομαρχιακή Επιτροπή  έχει βρει τον δρόμο της μετά από περιπέτειες και είμαι σίγουρος  ότι το νέο συμβούλιο θα φέρει πρόοδο στον τόπο μας.”

Αμέσως μετά ο κος Δήμαρχος δώρισε μία εικόνα της Παναγίας Γλυκοφιλούσας ώστε να προστατεύει τα γραφεία και όλους τους ευρισκόμενους σε αυτά.

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.