Αδειοδοτήθηκε το Γυμναστήριο του Βούρειου Αθλητικού Κέντρου Λιβαδίων

Σε χρήση για επίσημους αγώνες, είναι από την Παρασκευή 17 Μαρτίου το Γυμναστήριο του Βούρειου Αθλητικού Κέντρου Λιβαδίων. Μετά από σχεδόν 5 μήνες «προσφυγιάς» τα αγωνιστικά τμήματα του ΒΑΟΛ Χίου επιστρέφουν σπίτι τους ώστε, στο φυσικό τους χώρο πλέον, να συνεχίσουν απρόσκοπτα τη δραστηριότητά τους στα πρωταθλήματα της ΤΕ Χίου.

Η αδειοδότηση του Βούρειου λύνει ένα χρόνιο πρόβλημα και πλέον, μετά την λύση των γραφειοκρατικών, θα δοθεί βάρος  στην ουσιαστική βελτίωση των υποδομών μιας πραγματικής αθλητικής «κυψέλης».

Αναμένοντας λοιπόν ακόμα περισσότερα έργα στο πολύπαθο Βούρειο (στεγανοποίηση οροφής, αντικατάσταση μπασκετών, αλλαγή παρκέ, κλιματισμό κα αλλά και την αναμόρφωση ολόκληρου του Αθλητικού Κέντρου) οφείλεται  ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους που κόπιασαν για να αδειοδοτηθεί και μετά από 17 χρόνια να είναι ένα απόλυτα νόμιμο αθλητικό κέντρο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.