Υπάρχει Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης; Γράφει ο Κώστας Κυδώνης

 

Το απόλυτο χάος επικρατεί στην αντιπεριφέρεια Χίου μετά την απομάκρυνση του Παντελή Μπουγδάνου, ο οποίος μπορεί πολλές φορές να ήταν ιδιαιτέρα αυστηρός όμως ήταν δίκαιος και επιθυμούσε να έχει γνώση για όλα τα θέματα της Περιφέρειας για αυτό και ξημεροβραδιαζόταν στο γραφείο του. Είναι δε παραδεκτό από όλους , ακόμη και από τους εχθρούς του ότι όλα τα έργα που δρομολογήθηκαν και υλοποιούνται στη Χίο από την Περιφέρεια , έγιναν τη διετία που ο Παντελής ήταν στο τιμόνι της.  Σήμερα η κατάσταση στην αντιπεριφέρεια θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο.  Ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης αρκείται στις καθημερινές του δηλώσεις στα προσφιλή του τοπικά ΜΜΕ, καυχιέται για έργα που άλλοι οραματίστηκαν, σχεδίασαν, πάλεψαν για να μπουν σε πορεία υλοποίησης και ο ίδιος απλά δρέπει τους καρπούς της επιτυχίας των έργων τους.

Από την αρχή της Περιφερειακής Θητείας είχε μια απίστευτη γκρίνια που ο ίδιος δεν ανέλαβε τα ηνία της αντιπεριφέρειας, ως ο πρώτος σε ψήφους Περιφερειακός Σύμβουλος, αλλά παρέλειψε να σκεφτεί ότι τα ράσα δεν κάνουν τον παπά και ότι η πρωτιά από μόνη της δεν λέει κάτι.  Αν νομίζει ότι ο ρόλος του αντιπεριφερειάρχη περιορίζεται στην παρουσία του στα μνημόσυνα, στις κηδείες, στις πίτες και στις πολιτιστικές εκδηλώσεις των συλλόγων είναι βαθιά νυχτωμένος.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.