Στις θέσεις 9-16 της κατηγορίας Under 15 η Βασιλική Μπουλά στο τουρνουά της παγκόσμιας ομοσπονδίας Πινγκ Πονγκ στην Αττάλεια της Τουρκίας

Στην Αττάλεια έκλεισε την Τρίτη 21 Μαρτίου το τριήμερο της ελληνικής συμμετοχής στο δυνατό WTT Youth Contender της Τουρκίας. Τρεις αθλήτριες του Ωρίωνα από τη  Χίο είχαν την πολύτιμη εμπειρία της παρθενικής παρουσίας σε τουρνουά της παγκόσμιας ομοσπονδίας (ITTF) και παίρνουν και τους πρώτους βαθμούς τους για την παγκόσμια κατάταξη. Στο φινάλε η Βασιλική Μπουλά πλασαρίστηκε στις θέσεις 9-16 της κατηγορίας Under 15. Η 14χρονη Χιώτισσα έχασε στον 1ο γύρο του απλού από την Τουρκάλα Αϊμπούκε Μπανού Σίμσεκ με 3-0 σετ (6-11 10-12, 2-11). Είχε προκριθεί στο ταμπλό με τη 2η θέση από τον προκριματικό της όμιλο. Μαζί με την Μπουλά, αγωνίστηκαν στην παραθαλάσσια πόλη της Τουρκίας η Άντζελα Νούρε και η Αλεξάνδρα Μπιτχάβα, όλες στις ηλικιακές κατηγορίες U15 και U17. Στην τεχνική καθοδήγηση ήταν η προπονήτρια του Ωρίωνα Χίου Ρούλα Λαμπρινίδη και αρχηγός αποστολής ο Σπύρος Μπουλάς.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.