Ανευθυνότητα… Παλινωδίες…. δημοτικών αρχόντων…και οργανωμένοι Αριστερόστροφοι πολιτικάντηδες μαζί και ο Δεσπότης έριξαν λάδι στην φωτιά!

Δυστυχώς βλέπουμε τον διχασμό που προκάλεσαν οι δημοτικοί άρχοντες που επί τόσους μήνες ήταν ανάξιοι να συμφωνήσουν να βρεθεί λύση για το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα μας και ειδικότερα τα νησιά μας ! Ή παλινωδία και η ανευθυνότητα όλων των εμπλεκομένων φορέων και πρωτίστως των δημοτικών συμβούλων που τους εξέλεξαν οι πολίτες έμπλεξαν στα γρανάζια τών αριστερόστροφων οργανωμένων συνδικαλιστών που διαφεντεύουν όλα τα συνδικαλιστικά όργανα της Χίου καθώς και το λάδι στην φωτιά που έριξε με τις κορώνες και τους πύρινους λόγους ο Δεσπότης ξεσήκωσαν μαζί με τά πρωτοκλασάτα στελέχη τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και του ΚΚΕ τους πολίτες της Χίου και τους έφεραν αντιμέτωπους με την αστυνομία ! Δυστυχώς και αρκετά Αριστερόστροφα διαδικτυακά μικρομέσα  ξεσήκωναν με τις αναρτήσεις και την παραπληροφόρηση τους τις λαϊκές μάζες ! Λέγε λέγε λοιπόν φθάσαμε στά ΜΑΤ και τα δακρυγόνα ! Άξιοι της μοίρας μας με τους ανίκανους που εκλέξαμε για να διαφεντεύουν τις τύχες μας και δεν έβλεπαν ότι τούς παρασύρουν οι κομμουνιστές και οι Συριζαίοι σε αναμπουμπούλα και έκνομμες δραστηριότητες !  Τώρα θά μας το παίζουν θύματα πολέμου επειδή πήγαν και βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή για να εξιλεωθούν από την ανευθυνότητα και την παλινωδία τόσων μηνών ! Η παροιμία λέει ηθελέστα κι ηπαθέστα! Είναι αργά για δάκρυα…… Εύχομαι να υπάρξει αυτοσυγκράτηση  λογική και ψυχραιμία από δω και μπρος και να πέσουν οι τόνοι και να μην γίνουμε Βιετνάμ!
Καλά Μυαλά!
Χίος 25 Φεβρουαρίου 2020
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιωτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.