ΑΝΤ1 Αιγαίου: Δηλώσεις Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη & Δημάρχου Σταμάτη Κάρμαντζη [‘Ηχος]

Μετά την κοινή δήλωση του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κωνσταντίνου Μουτζούρη και του Δημάρχου Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη στην οποία ανέφεραν τα παρακάτω:

«Πριν λίγο διάστημα σε μια από τις τακτικές μας συναντήσεις, Περιφέρεια και Δήμος, με τη συμμετοχή των Τεχνικών μας Υπηρεσιών συζητήσαμε και αξιολογήσαμε ό,τι έχει σχέση με το σπουδαιότατο για τη Χίο έργο που αφορά το αεροδρόμιο και την ολοκλήρωση της επέκτασής του. Θέσαμε χρονοδιάγραμμα ενεργειών, παράλληλα με την αξιοποίηση όλων εκείνων των σημαντικών ενεργειών και προσπαθειών που είχαν ήδη προηγηθεί από τους προκατόχους όλων των βαθμών της ιεραρχίας για την ολοκλήρωσή του.

Με την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων, που ανακοινώθηκαν από τον Υπουργό, έχουμε ακόμα ένα βασικό βήμα για τη σταδιακή ολοκλήρωση του έργου. Ενωμένοι και σε απόλυτη συνεργασία και συνεννόηση, Περιφέρεια και Δήμος συνεχίζουμε δυνατά για την επίλυση και ολοκλήρωση ζωτικής σημασίας έργων όπως Φράγμα Κόρης Γεφύρι, λιμενικές υποδομές αλλά και άλλων χρονιζόντων προβλημάτων, γιατί αυτό έχει ανάγκη ο τόπος μας τις κρίσιμες ώρες που διανύουμε και ειδικότερα εν μέσω των κορυφαίων προβλημάτων του κορονοϊού και του μεταναστευτικού».

Σήμερα καλεσμένοι τηλεφωνικά στο Ρ/Σ ΑΝΤ1 Αιγαίου στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Κυδώνη «Καλημέρα με τον ΑΝΤ1» και οι δυο αιρετοί του Βορείου Αιγαίου δεν άφησαν τίποτα ασχολίαστο. Κορωνοϊός, Μέτρα Ασφαλείας, Επέκταση Αεροδρομίου τα κύρια ζητήματα της σημερινής συζήτησης.

Καλεσμένος μας σήμερα ήταν και ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου Χίου, κος Λαμπαδοχυτός που δε δίστασε για ακόμα μια φορά να περιγράψει την σημερινή κατάσταση του Νοσοκομείου του νησιού καθώς και τις ελλείψεις τόσων των ιατρικών ειδών όσο και του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Αναλυτικότερα, μπορείτε να πατήσετε παρακάτω για να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.