Τιμήθηκε ο ιατρός, Αναστάσιος Τριπολίτης

Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Βροντάδου σε μια υπέροχη εκδήλωση το απόγευμα του Σαββάτου τίμησε τον Βρονταδούση ιατρό, Αναστάσιο Τριπολίτη, για την προσφορά του στην επιστήμη και την αγάπη του, τόσο για τον Βροντάδο, όσο και για τη Χίο γενικότερα.

Ο Αναστάσιος Τριπολίτης, παρέλαβε την τιμητική πλακέτα, την οποία και αφιέρωσε στην οικογένεια του, καθώς και στους 12 εκλιπόντες συμμαθητές του από το Ανδρεάδειο Γυμνάσιο, που μαζί είχαν περάσει πολύ όμορφα εφηβικά χρόνια. Ο Βρονταδούσης ιατρός συγκινημένος από το βήμα της αίθουσας ανέφερε τα παρακάτω:

«Μην ξεχνάτε μια φορά το χρόνο να περνάτε από τα νοσοκομεία. Εκτός από τους ανθρώπους που νοσηλεύονται και έχουν τους δικούς τους ανθρώπους που τους συμπαραστέκονται, υπάρχουν και άνθρωποι που δυστυχώς δεν έχουν κανέναν. Χρειάζονται απλά μια «καλημέρα» και ένα χαμόγελο. Όπως συνηθίζω να λέω -το χαμόγελο ευτυχώς- δεν μας το έχουν φορολογήσει ακόμη», ανέφερε ο κ. Τριπολίτης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.