Απαγόρευση στάθμευσης στην οδό Καραολή &Δημητρίου

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια  του έργου «Βελτίωση πεζοδρομίων και προσβασιμότητας στην οδό Καλουτά», θα εκτελέσει εργασίες στα πεζοδρόμια στην οδό Καραολή & Δημητρίου στα πλαίσια του έργου.

Για την ομαλή διεξαγωγή των εργασιών που πρόκειται να ακολουθήσουν και θα διαρκέσουν μεγάλο χρονικό διάστημα, θα πραγματοποιηθεί ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ των οχημάτων και δίκυκλων επί της οδού Καραολή & Δημητρίου από την διασταύρωσή της με την οδό Γένοβας (είσοδος Κάστρου) έως το 3ο αδιέξοδο στενό   (πλησίον παιδικού σταθμού Λιλιπούπολης) από την Τρίτη 21/02/2023 που θα ξεκινήσουν οι εργασίες ανακατασκευών των πεζοδρομίων στα πλαίσια του έργου έως το πέρας αυτών.

Παρακαλούνται οι οδηγοί και οι πεζοί να είναι πολύ προσεκτικοί.

Επισημαίνεται λοιπόν ότι τα επιβατικά οχήματα και μηχανάκια, που σταθμεύουν επί της οδού Καραολή & Δημητρίου (πλευρά Κάστρου) από την διασταύρωσή της με την οδό Γένοβας έως το 3ο αδιέξοδο στενό  θα πρέπει να απομακρυνθούν και να μην σταθμεύουν για όλο το χρονικό διάστημα εκτέλεσης των εργασιών. Επίσης θα κυκλοφορούν σύμφωνα με τις υποδείξεις  και τις σημάνσεις επί τόπου για όλη τη διάρκεια διενέργειας των εργασιών, προκειμένου να διεξαχθεί ομαλά η κατασκευή του έργου.

Παρακαλούνται οι πεζοί και οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα σημεία που θα εκτελούνται οι εργασίες.  Επίσης να ακολουθούν τις υποδείξεις του προσωπικού που απασχολείται στο έργο και τις προσωρινές πινακίδες εργοταξιακής σήμανσης, καθώς και τις προσωρινές σημάνσεις κυκλοφοριακής ρύθμισης. Αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες που πιθανόν να δημιουργηθούν κατά την εκτέλεση του έργου, σας γνωρίζουμε ότι θα καταβληθούν όλες οι απαραίτητες προσπάθειες για την ομαλή διέλευση των πεζών και των οχημάτων.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.