Απεβίωσε ο διακεκριμένος Χιώτης Ομογενής Τζέιμς Παντελίδης

 

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο διακεκριμένος επιχειρηματίας, ευπατρίδης και φιλάνθρωπος Τζέιμς (Δημήτριος) Παντελίδης (James Pantelidis) δεν υπάρχει πια ανάμεσά μας. Το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης, 13ης  Απριλίου 2023, έχασε την τελευταία μάχη της ζωής του σε ηλικία 69 ετών έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του.

Η θλιβερή είδηση μεταδόθηκε σε κλάσματα δευτερολέπτου στις δύο πλευρές του Ατλαντικού, καθώς και στην μυροβόλο Χίο, στην Χίο της καρδιάς του και έκτοτε το τηλέφωνο της οικογένειας και των αδελφιών του δε σίγησε ούτε στιγμή, διότι οι συγγενείς, οι φίλοι, γνωστοί και άγνωστοι ήθελαν να μοιραστούν με τους οικείους του άγνωστες μέχρι και ετούτη την ώρα πτυχές της φιλανθρωπικής του δράσης και της κοινωνικής του προσφοράς.

Οι συγγενείς και οι φίλοι το απόγευμα της Δευτέρας της Διακαινησίμου (17 Απριλίου) από τις 3.00 έως και τις 8.00 μ.μ. θα συγκεντρωθούν στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας στην διεύθυνση 337 E 74th St, New York, NY 10021 για να προσκυνήσουν το σκήνωμά του. Το πρωί της Τρίτης, 18ης Απριλίου και ώρα 9.45 θα συγκεντρωθούν και πάλι στον εν λόγω ναό για να παρακολουθήσουν την Εξόδιο Ακολουθία προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρου.

Ο θάνατός του καταλυπεί την σύζυγό του Στέλλα (Σταυρούλα) το γένος Καλκάνη, τα παιδιά του Καλλιόπη, Μαριάννα και Νικόλαο Παντελίδη, τα αδέλφια Παντελή και Ελισάβετ Παντελίδη, Γεώργιο και Στέφανη (Σταυρούλα) Παντελίδη, Μαρκέλλα και Περικλή Βανεκά, τους κουνιάδους Πίτερ και Μαρία, τα ανίψια Καλλιόπη και Γιώργο Ζωϊτά, Αναστασία και Γιώργο Μπούση, Καλλιόπη Παντελίδη, Ανθούλα και Στηβ Κουβάρη, Αντωνία και Ευθύμιο ‘Εξαρχο, Στηβ (Σιδερή) και Άννα Πολίτης, Δημήτρη Βενεκά, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς και φίλους εδώ και στην Ελλάδα.

ΠΗΓΗ: https://www.anamniseis.net/

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.